SPRING FEELING

Skindjakke, Meotine / Top, American Vintage / Jeans, Nly Trend / Sneakers, Adidas x Stan Smith Taske, Stella McCartney / Solbriler, & Other Stories / Ur, Michael Kors / Ringe, Pilgrim og Jane Kønig

Puha, sikke en uge. Jeg var jo i London i weekenden, hvor vi var så heldige at have så lækkert og lunt vejr. Da jeg så kom hjem og var til terminsprøve i dansk om mandagen, blev jeg selvfølgelig ramt en ordentlig omgang influenza og har seriøst ligget i sengen lige siden. Så I må virkelig undskylde, at der ikke har været nogen aktivitet på bloggen, men jeg har simpelthen været så syg, at jeg ikke har været i stand til andet end at ligge i min seng. Glæder mig SÅ meget til Patrick kommer hjem i morgen og er hjemme i weekenden, så vi kan få hygget og jeg forhåbentlig ikke smitter ham. Dagens outfit er fra weekenden, hvor vi var så heldige at have 17 grader i London - meeeen, lad nu vær med at tro, at det er sommer bare fordi solen skinner. Jeg ved, hvad jeg snakker om.

 

Likes

Comments

Kirstine
,
Hvor kan man købe skoene?
Rikke
,
Hej Tina Maria. Jeg er helt tosset med dine adidas sko. Har du selv designet dem eller hvor har du købt dem henne? kan nemlig ikke finde dem på deres hjemmeside. Knus
Kristina
,
Det outfit er alt for lækkert! Hvor har du købt skoene? :-) Jeg synes de er umulige at finde nogle steder..
Trine
,
Hej Tina Maria. Hvor kan man købe skoene?
Frederikke
,
Jeg bliver NØDT til at spørge - hvor har du købt skoene? Jeg kan ikke finde den farve på Adidas hjemmeside, og dem må jeg da eje!
Thea
,
Hej Tina Maria Er det dit Olympus Pen E-PL7 du tager billeder med? Jeg skal snart konfirmeres, og jeg overvejer at ønske mig Olympus Pen E-PL7. Måske kunne du overveje at lave en anmeldelse omkring det?
Isa
,
Hej Tina! Hvor har du købt skoene??? Håber virkeligt meget du svarer, har ledt efter dem overalt!
Sara
,
Hvor kan de sko købes!!??!?!? :sweat_smile:
Line
,
Hvor kan skoene købes henne? :heart_eyes:
Savannah
,
Hvor har du købt dine Adidas, Stan Smith sko henne? Kan nemlig ikke finde dem.. Og hvad koster de?