SPORTY

Hej skønne læsere. Hvis der er noget jeg virkelig elsker, så er det at have et fedt sæt til at træne i - ved godt, at man bare skal træne, men synes da også, at det er vigtigt, at man føler sig godt tilpas imens man træner. Derfor fandt jeg denne super lækre sports bh fra Boozt.com, som jeg synes er så lækker og god til træning eller bare sommeren. Den sidder SÅ flot og har den fedeste neon pink farve, (findes også i neon gul). Den koster kun 130 kr, hvilket jeg synes er en god pris. Den er også fed at have inden under en gennemsigtig top til sommer, hvor man har et par fede shorts på til. Mmm, kan lige se det for mig, hehe. Nå, nu vil jeg smutte afsted - jeg skal nemlig have farvet hår hos den søde Amalie Lind i Klippestuen Z, så i morgen får i lige et billede af det endelige resultat. Uh, er helt spændt!!

Sponsoreret indlæg

 

Likes

Comments

Sarah
,
Hej Tina Maria. Hvilken skrifttype og størrelse bruger du, i dine indlæg? :)
Celine,
Mads
,
Må vi ikke se hele outfitted på? :)
Bita
,
Hvor er den lækker ! hvor har du købt den der top/ t-shirt fra nike og hvad koster den ? Den er så fin !! :))
Malene
,
Hej Tina Maria. Hvor har du købt dine nike free henne og hvad hedder modellen? De er super fede og det er din nye sports BH også :) Knus
Louise,
Ih den er SÅ flot! den må jeg altså have på et tidspunkt. Mangler nemlig lidt inspiration til træningstøjet :) Forresten har jeg en giveaway kørende, hvor 10 par wayfarer solbriller udloddes! Deltag her, hvis det har interesse :) http://imeldascloset.bloggersdelight.dk/2013/04/vind-wayfarer-solbriller/
imeldascloset.bloggersdelight.dk/
Henriette,
Super lækkert træningsudstyr. Kan også se mulighederne i sportstoppen, men ville lige høre dig, om den holder på det, der holdes skal på?!
www.silkeland.dk/
Monica Thorsager
,
Hvor den fed! :-) http://mmonicamichela.blogspot.dk/
Laura
,
Hej Tina Maria Vil du ikke PLEASE svare mig på, hvilket proteinpulver du bruger? Knus Laura
Alberte Bille
,
Hej Tina. Super fedt sæt, elsker farverne.. især her til sommer! :) Jeg overvejer selv at købe sådan en sports bh i pink, men er lidt i tvivl om størrelsen. Hvilken størrelse har du den i? :)