Go to ,[object Object]

SPECIAL DELIVERY + PRESALE

Knit, Ganni (here) / Shorts, Ganni (here) / Pumps, Nly Shoes / Bag, Leowulff Shades, Bottega Veneta / Bracelets, Anni Lu / Rings, from Thailand and Crete

Jeg elsker, hvordan vi her i Danmark hele tiden udvikler vores shopping muligheder. Før i tiden kunne vi kun shoppe i butikkerne, så kom Internettet og nu kan man endda få leveret tøjet direkte til ens dør indenfor en time i København. Dét er virkelig smart og det er noget vi piger virkelig godt kan lide. Me & the Met er en dansk webshop, der har formået at tage shopping på nettet til et højere niveau end vi kender det. Når du shopper hos dem, kommer de og leverer det direkte til din dør indenfor en time i Københavns området og hvis det ikke passer, så tager de det med igen med det samme, så du slipper for at skulle sende retur. Ikke nok med det, så får du dit tøj leveret i en super flot indpakning, hvilket går shopping på Internettet lidt sjovere og mere særligt. Til dagens outfit i dag bærer jeg lækker blød strik og super fine blondeshorts fra Ganni, som kan findes lige HER. Jeg kan især anbefale den smukke strik, da den bare er SÅ blød, men også så fin i den sarte farve og perfekt til en kølig sommeraften.

Me & the Met holder presale I DAG, hvilket betyder, at medlemmer hos Me & the Met og Jer læsere får muligheden for at få adgang til udsalget før alle andre! I får hele 40% på alle ikke-nedsatte varer på webshoppen og de har altså mærker helt fra Ganni til Designers Remix, så tag et kig forbi - jeg er sikker på, at der er noget, der faldet i din smag. Brug koden: tinamaria40 og får 40% på en masse lækkerier til sommeren. God shopping! Koden gælder en uge, inden udsalget åbner for alle, så få det hellere udnyttet.

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Sissel Peline
,
Hej Tina Maria. Hvor er dine solbriller fra? Kan du eventuelt sende et link? :)
Tina Maria
,
Hej Sissel :-) De er fra Bottega Veneta og kan findes hos Opticzoo.dk.