SOULMATE

Hej tøser. Kan se, at mange af jer gerne vil vide, hvor jeg købte trøjen og jeg købte den på hans egen hjemmeside fra USA. Den hedder: www.shopbrianlichtenberg.com. I går var jeg jo inde i byen med min lillebror og vi fik os en lækker frokost på Norden, hvor vi derefter blev liiiidt spontane og endte med at tage forbi en tatovør, så min lillebror kunne få lavet sin tatovering for vores afdøde far. Meget spontant, men den blev rigtig fin!! Så nu har vi begge en for ham. Jeg har fået et brev ind af døren i dag fra Rigshospitalet om, at min bror og jeg skal have undersøgt hjernen, da de snakkede om, at den udposning, som forårsagede den hjerneblødning vores far døde af, måske kunne være arvelig. Så jeg blev lidt ked af det tidligere og det bliver rigtig hårdt at skulle derind igen, men er bare glad for, at både min kæreste og min lillebror er med. Jeg er så heldig at have den BEDSTE kæreste, der er der for mig - også i de allerhårdeste tider.

Likes

Comments

Nanna
,
Hvor er din lillebrors trøje fra? :)
Sophie
,
Den er så fiiiiin! Hvor længe gik der fra du købte den til du modtog den? :-)
Monica Thorsager
,
Hvor ubehageligt og få at vide, men jeg krydser fingre for at dig og din lillebror er 100% raske! <3 http://mmonicamichela.blogspot.dk/
Isabella
,
Hej Tina Maria, Det kunne være fedt hvis vi også måtte se din brors tatovering? Eller høre hvad det er :-) Har ledt efter det indlæg, hvor du skrev en masse små sjove ting om dig selv, men jeg kan ikke finde det :-( Hvor kan det ligge?
Henriette Rønn Jensen
,
Hej Tina Maria Jeg ville lige skrive en hilsen til dig som forståelse for hvad du og din bror skal undersøges for. Min mor har ligeledes haft en aneurisme og var meget tæt på at dø heraf. Det samme gælder min mormor. Siden da blev min søster og jeg undersøgt. Jeg gik heldigvis fri og bliver nu tjekket hver 3.år. Min søster havde desværre en, men fik så en coil-behandling (et rør op gennem hendes lysken og op i udposningen, som fylder den op med coiler, således at den ikke kan springe) Selvfølgelig var det hårdt at være min søster, men sikke en velsignelse at man er kommet så langt idag at det er muligt at forebygge!! Jeg har også selv mistet min far (dog af anden årsag), så jeg har fuld forståelse for hvad I gennemgår. Det var såmænd bare en lille tanke herfra og skriv endelig hvis der er noget jeg kan hjælpe med eller du ønsker at vide. I øvrigt, mange tak for en fed blog!!:) Mvh Henriette
Sarah
,
Hej søde Tina Maria - hvor fik din bror lavet sin tatovering, og hvor for du iøvrigt lavet dine? Knus herfra :-)
Charlotte
,
Hvor er din nye bluse fin. Hvad størrelse har du taget den i? :-) Jeg krydser finger for at der ikke er noget :-) Godt I har hinanden.
Zeynep Dalan,
Lækkker drink!!:)
highonheels.dk