SONY XPERIA Z1

Hej på bloggen. SIKKE et totalt søndagsvejr det er i dag - det er lige til at overskue, når man har efterårsferie, så skal man ikke op tidligt og i skole, hehe. Vi var ude i skoven i dag og tage billeder, da jeg nemlig har fået ny telefon fra Sony, som jeg skal teste det næste stykke tid. Glæder mig faktisk ret meget, da jeg har set hvor gode billeder den tager og det går jeg meget op i og ikke nok med det, så er den vandtæt, hvilket er en kæmpe fordel, når man som i dag er nød til at tage billeder i regnvejr. Jeg synes det er mega fedt, at skærmen er så stor, den er nemlig vildt god at se film på - elsker fx. at ligge i sengen og se Netflix eller når jeg sidder i skolen eller i toget, så er det super smart, at den fungerer som et lille tv, hehe. Jeg kommer til at teste telefonen på Instagram, så der kan i følge med i alle de gode billeder, man kan tage med den. Min Instagram er: _tinamaria og hashtagget kommer til at være #xperiax1dk. Forresten, så lovede jeg at lave indlægget om Paradise i denne weekend, men der er lige nogle vigtige ting, der skal på plads, før jeg kan gøre det. Det er oppe inden for de næste par dage og det bliver så godt!! Glæder mig til at vise jer det!

KONKURRENCE! Du kan være den heldige vinder af en SONY Xperia Z1! Det eneste du skal gøre er at uploade dit bedste øjeblik på din Instagram, hvor du hashtagger #xperiaz1dk. Der bliver kåret 4 vinderbilleder og de får hver en SONY Xperia Z1. Hvis du uploader dit bedste øjeblik til SONYs Facebook, så kan du sende billedet fysisk til en af dine bedste venner eller en fra din familie, hvor det bliver sendt som et postkort. Det synes jeg er ret fedt, men jeg elsker også at hænge sådan nogle ting på køleskabet, hehe. Læs mere om det HER.

Indlægget indeholder affiliate links.

Likes

Comments

Jannie
,
Nu om jeg tilfældigvis til at kigge på din alt for smukke pels, da jeg forgæves har ledt efter niget lignende. Hvad er det for et mærke?
Frederik Holk Simonsen
,
Jeg vil virkelig gerne vinde den, jeg går på efterskole og mangler virkelig en da jeg pt ikke har en eller har råd til det. Jeg har brug for den på efterskolen når vi skal på udflugter eller når vi skal ud af huset så man kan kontakte lærerne
Søs Jensen
,
Ja, det er jeg også nysgerrig omkring! :)
René Najmi,
Det er jo super gode billeder det der:)
www.ReneNajmi.com
Tina Maria
,
Tusind tak :-)
Kirsten Nøhr
,
Hej T. Kan du anbefale en Xperia Z1 fremfor en iphone, som jeg kan se, du har haft tidligere? :-)
Kirsten Nøhr
,
Hej T. Kan du anbefale Sony Xperia Z1 fremfor Iphone?