SONY LOVE

SÅ er flybilletter og hotelophold i hus til New York turen! Vi glæder os så meget til at komme derover og opleve den skønne by - vi skal være afsted i 8 dage, så mon ikke vi får set noget derovre? Jeg håber sådan, at det sner - altså ikke kæmpe snestorm, så vi intet kan lave, hehe, men dalende sne er bare så hyggeligt og det ville jo klæ' New York helt perfekt i december måned. Krydser fingre! Som i nok ved, så har jeg jo min skønne telefon fra Sony Xperia Z1 - den er seriøst blevet mit lille minikamera, som jeg kan have med overalt og som intet vejer. Jeg tænker, at den også vil være ret effektiv at have med rundt i New York og tage fine billeder med også kan min søde kæreste rende rundt med det helt store, hihi. Glæder mig så meget til de billeder vi skal tage derovre - forestiller mig allerede at gå ned ad gaden, hvor Carrie Bradshaw boede og kysse min egen Mr. Big. Hehe.

Likes

Comments

René Najmi,
Håber I får en super tur til New York:)
www.renenajmi.com
Sanne,
Godt vores stemmer ikke var forgæves - I fortjente at vinde! Håber I får en fantastisk tur :-)
kunsanne.blogspot.dk
Kirstine Skjellerup
,
Hej Tina Maria. I 2011 var jeg i New York med mine forældre og min bror. En morgen var vi inde på en restaurant der hed "Bubbys" og fik den lækreste brunch. Jeg vil klart anbefale jer at gå derind - det er så hyggeligt. Man kan få de lækreste KÆMPE pandekager med sirup. God tur:-)
Olga
,
vil du ikke lave et indlæg om hvor og hvad med din rejse til New York, da jeg selv skal have bestilt, det ville være fedt ! :)
Maja Christensen
,
Hvad hedder den gade hvor Carrie boede?? Er meget nysgerrig da jeg også selv snart skal til New York:) Hav en dejlig tur
Emma
,
Da jeg var i New York for et par år siden, var min søster og jeg meget opsatte på at finde Carries lejlighed. Vi fandt det afsnit hvor Carrie nævner adressen, men da vi kom derover fandt vi ud af (efter 4 timers søgen), at adressen er fiktiv og altså slet ikke eksisterer. Vejen og området findes, men nummeret er fiktivt - og den lejlighed man ser i serien er bare en kulisse. Tænkte lige at jeg ville nævne det, så i ikke skal søge i flere timer, ligesom jeg selv :-)
Tina Maria
,
Hej Emma. Jeg ved godt, at det er en kulisse, men den rigtige vej findes, mange af mine veninder har været der :-)
Maja
,
Men hvad hedder den vej så? :-)
Tina Maria
,
http://1000thingsnyc.com/carrie-bradshaw-house/