SOME MORE INK

Tatovør: Nadia, Basement Ink, Knabrostræde 14, Kbh K

Serendipity, er hvad der står på min nye tatovering. Serendipity forstås på den måde, at når du mindst venter det, så kommer der noget godt. Du må ikke lede efter det, så finder du det ikke. Jeg fik den lavet for lidt over en uge siden og er super glad for den og elsker det sted den sidder. Endnu engang har Nadia fra Basement Ink gjort et super arbejde - hun skrev den på mig i fri hånd, virkelig imponerende. Nu er jeg oppe på min 6 tatovering og det er egentlig ret vildt, fordi jeg møder tit folk, der slet ikke opdager, at jeg har tatoveringer - har fået sat dem nogle gode steder. Min veninde Karoline blev også lige fristet i går og har bestilt tid hos hende til i morgen, så der smutter jeg lige med hende ind og ser hende få lavet hendes fine tatovering. Hvad synes i om den?

Likes

Comments

Anonym
,
Kunne rigtig godt tænke mig at vide, hvordan det føles at blive tusset? Gør det ondt ? Og hvor lang tid tog det at få lavet denne her? :))
Emma
,
Jeg synes at selve teksten er lidt corny kliché-agtig, men superfint sted du har valgt, at den skulle sidde.
Camilla,
Hvor er den bare fin! :)
camilladiaries.dk
Emma Sofie
,
Er det også Nadia fra Basement ink, der har lavet din tatovering hvor der står soulmate? Og har hun selv skrevet det. Er helt vild med det! :-)
Louise,
virkelig lækker tus! Hvordan er priserne hos Basement? jeg har selv været to andre steder, men har endnu ikke fundet en "ynglingstatovør" ;)
marholt.bloggersdelight.dk
Louise,
virkelig lækker tus! Kender du priserne hos Basement? :)
marholt.bloggersdelight.dk
Tina Hoffbeck
,
God eftermiddag, meget fin tatoo, kan godt lide dit valg og tanke bag udtrykket. Der er faktisk begyndt at komme mange fine kvindetatoveringer. Tillykke med din:-) Hilsner fra Maria og Tina http://www.mariahoffbeck.blogspot.com
Sofie,
Den er virkelig sindssygt flot Tina Maria! Så fin og stilfuld! Du kan virkelig bare bære de tatoveringer!
sofiedn.blogspot.com
Mette
,
Hvilken skrifttype er der blevet brugt? Den er super fed!
Lotte Nørby
,
Den er fin den tattoo skal have lavet samme sted på lørdag men har svært ved at finde den rette skrifttype. Hvad hedder den skrifttype???