SKIN ROUTINE

Der er rigtig mange, der spørger til min hud og hvilke produkter jeg bruger hver dag, så derfor tænkte jeg at vise Jer de produkter jeg bruger. Jeg har jo som nævnt før døjet meget med uren hud, da jeg var yngre og derfor tænker jeg meget over, hvad jeg propper på min hud og husker altid at rense den godt inden jeg går i seng. Jeg tror faktisk aldrig, at jeg har sovet med makeup på - ligemeget hvor fuld jeg har været, så har jeg altid formået at få makeuppen af og børstet tænder.

Om morgenen starter jeg altid med at tage iskoldt vand i ansigtet - mere for at vågne, men også for at friske huden helt op. Derefter bruger jeg Milky Soap - Step 2 fra Sensai - den skal man nemlig bruge både morgen og aften for at rense huden godt. Når min hud er ved at være tør påfører jeg Lotion 2 (Moist) fra Sensai. Den føles som en skintonic, men den efterlader huden helt blød og frisk, hvor man derefter kan påføre sin makeup eller en dagcreme.

Om aftenen skal alt makeuppen jo af, så der skal lidt flere produkter til og der bruger jeg Cleansing Gel - Step 1 fra Sensai, derefter renser jeg med Milky Soap - Step 2. Så plejer alt makeuppen at være kommet af og huden er nu helt ren. Så bruger jeg Night Cleanser fra FOREO, hvor jeg bruger min Luna Play til at påføre cremen med. Der er vibrator i de små tools, hvilket virkelig er lækkert for huden og jeg kan garantere Jer for, at huden simpelthen bliver SÅ blød, at jeg er blevet helt afhængig af at bruge dem. Ved faktisk ikke, om man må bruge dem hver dag - måske I ved det? Jeg tænker at bruge dem hver 3 dage eller 1 gang om ugen. Nu døjer jeg faktisk også med en del hovedpine under min graviditet og de små Luna Play er vildt gode at bruge til hovedpinen synes jeg. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// A lot of you have asked me if I could tell a bit more about my skin routine and which products I use everyday. When I was younger I had a lot of problems with my skin, so now I always think of using all the good products for my skin and to protect it.

Every morning I cleanse the face with cold water - just to wake up and to freshen up my skin. After that I always use my Milky Soap - Step 2 from Sensai. You need to use this product every morning and every night. When my skin is dry I apply my Lotion 2 (Moist) from Sensai. It feels like a skintonic but it leaves your skin soft and ready for the day.

Every night the makeup has to go off and for that I use my Cleansing Gel - Step 1 from Sensai and after that I use Milky Soap - Step 2 again. After that the makeup is usually gone and the skin is ready and clean. Then its time for my Night Cleanser from FOREO. I apply it with my Luna Play and apply it to my skin with circular movements. The skin gets SO soft and I'm already so in love with these little tools. I actually don't know if I'm allowed to use them everyday?

Likes

Comments

Louise
,
Hej Tina Maria.
Du sagde på et tidspunkt, at du ville lave en video omkring din bølje, da du var halvvejs igennem. Vil bare lige hære om du kommer til at snakke om det igen? 😊)
Mvh Louise Rabæk
Tinamarias
Tinamarias ,
Hej Louise. Det kan du tro - det kommer inden længe <3
nouw.com/tinamarias
Isabella
,
Kunne vildt godt tænke mig at prøve et ordentligt rensesæt til min hud, som også har lidt en tendens til at være uren sommetider.. Kan du evt linke til de produkter du bruger? <3
Tinamarias
Tinamarias ,
Hej Isabella. Kan faktisk afsløre, at der snart kommer en giveaway på bloggen med det bedste rensesæt - så stay tuned <3
nouw.com/tinamarias
Fie
,
Vil du også snart lave en invisalign update som du har lovet?
Tinamarias
Tinamarias ,
Det kan du tro - det kommer op inden længe 😊
nouw.com/tinamarias
Isabella
,
Hej Tina Maria.

Er det indlæg sponsoreret? Det ville være rart hvis du tydeliggjorde dette. Er det noget du har brugt længe, eller er det noget du først lige har fået/købt?
Tinamarias
Tinamarias ,
Hej Isabella. Nej, det er ikke sponsoreret. Hvis det var sponsoreret ville det stå nederst i indlægget. Jeg har brugt Sensai i rigtig mange år og det er det bedste mærke, jeg kan anbefale til huden <3
nouw.com/tinamarias
Kristen Robin,
I have the clarisonic but have been curious about those new little Foreo machines....


www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.

www.kristenskouture.com