Shoppingtur til McArthurGlen i Tyskland

Som nogle af jer har set på Instagram, så var Patrick og jeg en tur til Tyskland for noget tid siden. Vi tog Scandlines færgen ved Rødby og sejlede afsted i det skønne forårsvejr til Puttgarden i Tyskland. Det var virkelig en hurtig og hyggelig tur, hvor vi fik kigget på lækre parfumer og tog billeder på dækket. Jeg har ikke sejlet med en færge, siden jeg var helt lille og derfor havde jeg sådan glædet mig til turen - vi var endda også heldige med vejret, så vi kunne nyde den blå himmel og varmen fra solen ude på dækket, hvilket var så hyggeligt. Da vi ankom til Puttgarden, skruede vi op for den gode musik i bilen og kørte mod det store designer outlet - McArthurGlen Designer Outlet Center.

Patrick fandt nogle af de vildeste forårsjakker fra Armani, som var så fede og unikke og til en virkelig god pris, så der er altså også en masse lækkert til fyrene. Den populære Michael Kors, havde også en super fed butik dernede, som jeg kunne have tømt på ganske kort tid. På vejen hjem skulle vi selvfølgelig forbi Scandlines Bordershop og have lidt lækre ting med hjem - det gode ved Tyskland er, at man kan fylde køleskabet op med lækkerier og samtidigt spare en masse penge. Så køleskabet er selvfølgelig fyldt med danskvand, Somersby og Redbull, mmm... Færgeturen hjem var så hyggelig - vi sad bare og nød aftensmaden til udsigten af solnedgang og det smukke hav, virkelig en afstressende og hyggelig tur at tage færgen.

Der findes omkring 100 butikker og mere end 700 mærkevarer er repræsenteret rundt i butikkerne. Det er virkelig et lækkert sted, du kan nemlig spare 30-70% i forhold til tyske priser, som i forvejen er lavere end i Danmark. Hvis I tager afsted på en 1-dagstur via Rødby-Puttgarden og køber en 1-dags-/shoppingbillet kan I få en værdikupon på 200 kr.( 300 kr. i juni-august). I får den i informationen, hvor I også har mulighed for at hente værdikuponer på 10% som kan bruges i centeret! Alt I skal gøre er, at vise jeres 1-dags/shoppingbillet fra den pågældende dag. Værdikuponen på 200 kr. kan du enten vælge at bruge i centeret samme dag, eller du kan indløse den til kontanter på hjemturen fra Puttgarden. Læs mere om 1-dags/shoppingbillet her

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Louise
,
Hvor er dine smukke espadrilles fra? :-)
TV
,
Vil også gerne vide hvor de er fra?
Tina Maria
,
Hej Nanna. De er fra Pavement og kan købes i Dope :-)
Tina Maria
,
Hej Louise. De er fra Pavement og kan købes i Dope :-)
Tina Maria
,
Hej Therese. De er fra Pavement og kan købes i Dope :-)
Katrine
,
Hvor er din smukke jakke fra ?
Molly
,
Hej jeg syntes den sweater du har på er helt vildt fed hvor er den fra?/hvor kan den købes? :)
Anne Sofie,
Rigtig flot outfit, er helt vild med jakken, hvor er den fra? :) Mvh Anne Sofie www.widewardrobe.bloggersdelight.dk
www.widewardrobe.bloggersdelight.dk