SHINE BRIGHT

Top, H&M / Knit, H&M / Jeans, Zara / Sandals, Aldo (here) Bag, Aldo (here) / Shades, Aldo (Only in store) / Necklace, Jane Kønig

Undskyld min manglende aktivitet på bloggen - jeg har simpelthen så meget at se til med alle mine eksaminer, samt at vi er igang med at forberede flytning til London, så der er stress på, da det jo er lige om lidt. Patrick er hjemme i weekenden, hvilket er så skønt og vi har rigtig nydt vejret denne weekend sammen med familien. I dag har vi skudt billeder af det her lyse outfit, hvilket jeg virkelig synes er fint og meget sommerligt. Jeg er så vild med min clutch fra Aldo, da den er så praktisk indrettet med dens 3 store rum og så elsker jeg bare dens detaljer og farver. Farven især er noget jeg virkelig har manglet i garderoben, så det er dejligt at have en clutch, som også kan passe til sådan et lyst outfit som dette. Jeg tænker, at den vil være helt perfekt til min studenteroutfit, da man jo enten skal bære hvid eller i hvert fald lyst tøj og så synes jeg, at en lys clutch er med til at gøre et outfit rigtig elegant og smukt - (Dog er der kædehank nede i tasken, hvis man hellere vil have den crossbody). Sandalerne var også nogle, jeg faldt for lige med det samme, men jeg har altid elsket flotte sandaler, når man om sommeren har brune fødder og en flot neglelak på tæerne. Sandalerne kan man også få i sorte, men jeg synes bare, at jeg i forvejen har så mange sorte sko og så synes jeg, at de kommer meget mere til deres ret med det flotte slangelook. Hvad synes I? I kan finde både tasken og de fine sandaler på Aldos danske webshop lige HER. Håber at I får en dejlig søndag - nu vil jeg gøre mig færdig, vi skal nemlig ud på Brøndby Stadion og se fodbold.

Sponsoreret af Aldo Danmark

Likes

Comments

Julie Monberg,
Hej Tina Maria. Jeg er nødt til lige at kommentere dit outfit. Det er simpelthen ét af de fineste forårs outfits, jeg længe har set. Blusen er så flot og elegant og sandalerne sætter virkelig prikken over i'et. Wauw! Tak for et fantastisk inspirerende outfit. Held og lykke med dine eksaminer (:
juliemonberg.dk
Mathilde,
BLUSEN!!! Kan ikke finde den på H&M's hjemmeside!!! :( Er det lang tid siden du har købt den? <3 :D Knus
Bymathildeboe.dk
Emma,
Flot outfit! så lækkert med de lyse farver :D http://byekk.blogspot.dk
byekk.blogspot.dk
Rikke
,
Det er i to dele - har selv begge, både bluse samt strikvest. Men det er super fint sammen :-)
www.frederikkeegel.dk,
Ih, du er så fin her smukke! Elsker blusen! :grinning:
www.frederikkeegel.dk
Julia
,
Hej Tina Maria Elsker virkelig dette outfit. Det så fint med alle farverne! Må jeg spørge om du kan sætte et link ind med bukserne? :))
Tina Maria
,
Hej Julia, tusind tak :-) Her er linket: http://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/exclusive/roxy-bukser/prod708081420.html Dog er bukserne udsolgt på deres hjemmeside, men måske kan de findes i en af deres butikker? :-)
Julia
,
Hej igen, Tina. Jeg ville bare lige sige, at jeg tror ,at du har lagt det forkerte link ind med bukserne, fordi det her link er fra gina tricot. Håber at du vil prøve med et andet link? ❤️
Tina Maria
,
Hej Julia, jeg tror at de er udsolgt - kan ikke finde dem. Men de hedder: Z1975 Zara Basic Dept. Denim :-) Og farven er rosa.
Sulah
,
Kan du smide et link ind til blusen samt den strik der er over? :)