SHIMMER SHIRT

OUTFIT OF THE DAY

Fur, Meotine / Top, Minimum (here) / Jeans, Dr. Denim / Bag, Stella McCartney Belt, Markberg / Shades, Bottega Veneta / Necklace, Pandora

Jeg synes, at dagene går så hurtigt her i julen - kender I det? Man har så travlt med job, julegaver osv og jeg synes slet ikke, at jeg har tid til at stoppe op og nyde december, hvilket er lidt ærgerligt. Patrick og jeg har også haft nogle travle weekender, hvor begge mine brødre har besøgt os og min lillesøster og hendes veninde i denne weekend og den kommende weekend kommer P's familie, da P har fødselsdag på lørdag. Den 15 december tager jeg med P's familie hjem til DK og er helt frem til den 27 december, så der vil jeg prøve at slappe af, nyde december måned og hygge med familien. Det er trods alt det allervigtigste for mig og dem må man ikke glemme.

Dette outfit fik min yngste lillebror æren af at skyde af mig - det er altid dejligt med nogle gode søskende, der er gode til at tage billeder, når P arbejder. Jeg er rigtig vild med det her outfit, da det både er råt og feminint. Jeg har længe gået og manglet en fin bluse til at have på til min pels og jeg fandt så denne top fra Minimum, som har lidt glimmer i sig og med en høj krave - lige mig! Hvad synes I om outfittet? ♥ Hvis I tilmelder Jer Minimums nyhedsbrev, får I 10% ved Jeres køb, når I shopper på deres webshop.

// December is always such a busy month. I'm so busy with my job, Christmas presents and so on. I'm going to Denmark next week with P's family and I think that I'll try to relax when I'm home and just be with my family and enjoy every moment of Christmas. That's the most important thing for me - to be with my family. 

This outfit is from last weekend when my brother was here. I love this outfit - it's very feminine with the shimmer top and the fur. I've been looking for a top like this for so song, and I finally found this one from Minimum. I love the shimmer detail and the turtleneck. What do you guys think of the outfit? ♥

Affiliate

Likes

Comments

Barbara Baccaert
Barbara Baccaert,
I love this look on you! Danish girls/women really dress well. Love, Barbara Baccaert www.frontrow21.com / style blog
www.frontrow21.com
Simone
Simone,
Hej Tina Maria! Så flot jakke fra Meotine! Jeg står og overvejer at købe en af deres racoon jakker som den du har på, de er jo gude smukke!!. Men vil lige høre dig ad, den du har på her, er det den sorte eller? For den ser jo ret grå ud her? Og hvad str. har du den i? Og er der hægter i den til at lukke? :-)
Write a comment...
IP: 82.99.3.229