SHARE A LITTLE HAPPINESS

Lidt blandede billeder som jeg ser som en stor del af mig og som er med til at give mig glæde og lykke i livet. Hvad er din glæde?

Hej skønne læsere. Som i nok har bemærket, så har min blog haft lidt problemer det sidste døgns tid, men nu skulle det hele være tilbage som til det normale. Jeg har en lille overraskelse til jer - ej, det er faktisk en lidt stor overraskelse og super FED!! Coca Cola har i samarbejde med Rasmus Seebach arrangeret at vi skal til at vise vores glæde til andre - fx. uploade billeder på Instagram af ting, der gør en glad eller personer, der gør en glad. Der skal sættes fokus på glæde, lykke og kærlighed. Hvad gør dig glad? Hvem gør dig lykkelig? Jeg ved at vi til tider, kan være gode til at tage hinanden for givet og det her er nemlig en god mulighed for at vise en person, hvad man sætter pris på eller hvad der gør, at man virkelig elsker den person. Det er MEGET vigtigt at hashtaggene bliver skrevet korrekt, da det altså kan give jer muligheden for at komme med i en af Rasmus Seebachs MUSIKVIDEOER!! Det er nemlig sådan, at de billeder i uploader med de helt rigtige hashtags, bliver valgt til at være med i en af hans musikvideoer. Er det ikke vildt!? Hvis i vil høre meget mere om det, så kan i finde mere om det lige HER!

Disse hashtags SKAL bruges på Instagram under billederne: #sharealittlehappiness og #sharealittlehappinesswithtinamaria

BEGGE HASHTAGS SKAL MED. Glæder mig til at se jeres billeder og det bliver endnu mere spændende at se billederne i Rasmus Seebachs musikvideo!!

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Emma
,
årh, elsker din blog og indlæg og alting! undrer mig egentlig lidt over at vi aldrig hører noget til sophia mere? <3
Babette
,
Hej Tina Maria :-) jeg vil bare spørger dig om hvor du har købt din fine kjole, som er på det første billede? (på den er der en linje med huller i) Forresten rigtig lækker blog ;-) Hilsen mig :-)
Babette
,
Hej Tina Maria :-) Jeg vil spørger dig om hvor du har købt din fine sorte kjole fra? (på den er der en linje med huller i) Forresten super lækker blog ;-) Hilsen mig :-)