ROLL.PRESS.GO - VINDER

Det har VIRKELIG været en fornøjelse at læse alle jeres sjove og pinlige historier. Det gør mig så glad, at vi piger kan stå sammen om det og have det lidt sjovt over det, i stedet for at gøre det til et tabu. Det har været så svært for mig at finde en vinder i blandt Jer, for stod det til mig, så var I alle vindere, da det virkelig er en stor ting at åbne sig sådan op og fortælle en pinlig historie, som man måske helst vil holde for sig selv. Jeg tager virkelig hatten af for Jer alle sammen. Sikke meget vi piger skal udsættes for i den periode, haha. Den heldige vinder, vinder selvfølgelig mange måneders forbrug af Libresses nye smarte bind, Roll.Press.Go, som simpelthen er så praktiske at have med sig overalt, hvis man pludselig står i en uheldig situation. Derfor vil jeg gerne sige tillykke til...

CAMILLA...Tillykke og tusind tak fordi du ville dele din pinlige hemmelighed med os andre. Det er altid rart at vide, at man ikke er den eneste, der oplever sådan nogle ting i livet, så kan vi grine lidt af det sammen. Jeg kontakter dig på mail, hvorefter du vil få en masse bind sendt afsted, så du altid er sikret i de uventede situationer. Her får I Camillas historie:

"Jeg var netop taget ud og rejse som backpacker i Latinamerika, og i den forbindelse benyttede jeg mig af Couchsurfing, som er et virkelig smart koncept, hvor man kan overnatte gratis hos folk, man finder via en hjemmeside. Var i forvejen ret nervøs for det, for det lægger jo lidt op til nogle skrækhistorier. Men det viste sig, at min første couchsurfer, Jorge, var fantastisk lækker og en rigtig gentleman. Han boede rigtig pænt, og jeg skulle selvfølgelig sove på hans ene sofa. Morgenen efter vågner jeg op til en enorm rød plet på den beigefarvede (og garanteret møgdyre) sofa. Jeg kunne være krøbet i et musehul. Jeg anede vitterligt ikke, hvad jeg skulle gøre! Lækker mand kommer ned fra soveværelset og spørger, om jeg har sovet godt. Jeg har i mellemtiden i panik lagt en våd klud på gerningsstedet. Der var intet andet for end at gå til bekendelse. Manden kiggede på mig, som om jeg var idiot, men så blødte (haha) han op, og sagde, at det var hvad der kunne ske. Jeg tog af sted dagen efter og håber, at hans sofa blev beige igen…"

Sponsoreret af Libresse

Likes

Comments

Camilla
,
Ej hvor fedt! Haha, så har min historie da været en smule nyttig. Glæder mig til at høre fra dig :)