ROLL.PRESS.GO - GIVEAWAY

Likes

Comments

Pernille
,
Åhh gud, her kommer den! I omkring 8. klasse var vi til halbal, og jeg havde virkelig ikke regnet med at jeg skulle have mens lige netop dén dag! Da vi var kommet ind til festen og var godt i gang, skulle jeg på toilettet. Fuck! Jeg havde fået mens, og jeg havde selvfølgelig hverken bind eller tampon med. Jeg blev nødt til at fortælle det til min veninde, selvom jeg synes det var det pinligste i hele verden! Vi får så den idé at rende ned på tanken efter bind, men nej. Når man først havde forladt festen kunne man ikke komme ind igen! For helvede, vi gad jo heller ikke at gå tidligt! Så måtte vi rundt og spørge ALLE piger om de eventuelt havde bind eller tamponer med, som jeg kunne låne :o Heldigvis var der en sød pige som havde med, så jeg kunne låne! Fuck, det er det pinligste nogensinde!
Camilla K.
,
Min "pinlige historie" minder faktisk en del om din Tina Maria - og så alligevel ikke, da jeg i mine naive teenageår handlede ret anderledes: Min pinlige historie starter i mine tidlige teenageår, hvor jeg skulle jeg sove hos en veninde. Jeg havde ikke haft menstruation ret længe, og var derfor meget uvant ved situationen. Inden vi lagde os til at sove, skulle jeg selvfølgelig have skiftet mit bind. Jeg opdager dog til min skræk og rædsel, at der ikke er en toiletspand eller lignende på toilettet, og min venindes forældre havde gæster, som selvfølgelig sad og hyggede sig i køkkenet. Jeg beslutter mig derfor for, i ungdommens naivitet, at jeg vil skylle det ud i toilettet. Dertil kan jeg fortælle, at bind har en tendens til at flyde oven vande, og at det var praktisk talt umuligt. Efter noget jeg vil skyde på var en times tid (men som føltes som en uendelighed), lykkes det mig dog at få det skyllet ud. Da jeg kommer ud spørger min venindes mor til, om jeg har det meget dårligt, og derfor gerne ville hjem? Jeg sagde pænt nej tak, og smuttede op til min veninde igen. Jeg kan ærligt sige, at jeg efterfølgende var lidt flov over, at kigge hendes forældre i øjnene. Den dag i dag er det heldigvis noget, som vi bare griner af ;)
Mette
,
En episode min mor og jeg stadig kan grine af.. Det er en del år siden nu, men den er desværre aldrig gået i "glemmeren". Jeg lider af epilepsi og fik engang et krampeanfald i stuen. Ren rutinemæssigt har min mor ringet efter en ambulance og lagt mig ned på gulvet. Det skal siges, at efter sådan et anfald, der er man mildest talt på månen, og man ved ikke engang, hvad man selv hedder. Det uheldige ved dette anfald er, at jeg har menstruation og dermed et stort bind på. To søde, unge ambulancechauffører-mænd ankommer og står bøjet over mig og skal til at løfte mig op. Lige inden siger jeg, ifølge min mor, "vent lige".. Jeg tager nu hånden ned i trusserne, tager mit bind op, som er tydeligt fyldt med blod, ruller det pænt sammen og rækker det ud til den stakkels mand, som om det var det mest naturlige i verden. Så høflig som han nu er, så tager han pænt imod det og kigger meget underligt over på min mor. Herefter skynder min mor sig at tage det ud af hans hånd. Da vi kommer til hospitalet er jeg nogenlunde ved at være mig selv igen. Denne ene chauffør var faktisk rigtig flot og sød, så jeg får rigtig sagt pænt farvel med store smil. Da de er gået fortæller min mor mig, hvordan jeg havde givet ham mit blodige bind i hånden. Herefter tager jeg bare hænderne op for øjnene "åh gud - det gjorde jeg bare ikk, vel", udbryder jeg...Av, det var pinligt.. Hvorfor han skulle have mit bind i hånden finder jeg aldrig ud af... men heldigvis har jeg aldrig set ham siden.
Sophie
,
Jeg var lige kommet hjem fra en måneds lang ferie, og havde glædet mig ekstremt meget til at se min flirt/kæreste igen. Jeg havde i forvejen sprunget min menstruation over på ferien, men jeg kunne simpelthent ikke bære at skulle have mens, lige når vi skulle se hinanden efter så lang tid. Derfor valgte jeg (selvom jeg vidste det var dumt), at udskyde min menstruation endnu en uge. Da vi havde ligget sammen i noget tid rejste jeg mig, for at se en KÆMPE plet blod på hans dyne, der selvfølgelig ikke havde betræk på. Vi smed dynen under sengen, og sov de følgende dage med tæpper. En dag ca en uge efter, opdager vi at dynen er væk. Og dagen efter det, ligger den ren, og foldet på hans seng - hans mor havde taget den og vasket den. Jeg er så flov, og har stadig svært ved at snakke med hans forældre uden at tænke på det. SÅ pinligt :D
Mai
,
I sommerferien til 7. klasse fik jeg, for aller første gang, min mens og jeg befandt mig i et meget primitivt sommerhus med min veninde fra klassen. Lige pludselig var mine underbukser snasket til og jeg vidste slet ikke hvad jeg skulle gøre. Hele hendes familie sad udenfor og spiste frokost og jeg var gået hurtigt på toilettet under maden, da jeg følte mig tissetrængende, som man tit gør når mensen starter. Jeg havde hverken bind eller nogen viden om dette (andet end hvad jeg selvfølgelig havde hørt) og måtte derfor tage de beskidte underbukser på, løbe op på loftet, hvor vi sov, snuppe et par rene underbukser, løbe ned på toilettet igen, skifte underbukser og pakke dem godt med toiletpapir, være i vildrede hvad jeg skulle gøre med de snavsede (som jeg endte med at pakke ind i en masse papir og lægge i min taske) og derefter sætte sig ud til frokosten som om intet var hændt og spise videre. Senere fortalte jeg hviskende til min veninde at jeg havde fået mens og hun gik direkte til sin mor og sagde det højt foran hele familien. Det var så pinligt. Hendes mor var heldigvis rigtig sød og gav mig et rigtig bind og forklarede mig sødt hvad jeg havde behov for at vide. Til min rædsel glemte jeg desværre efter min første bindskiftning at smide bindet ud i skraldespanden, så jeg kom til at efterlade det, pakket ind i lidt toiletpapir, på gulvet, hvorefter min venindes mor hev fat i mig og forklarede mig at det var vigtigt at rydde op efter sig selv da det var klamt for andre at skulle håndtere. Så flovt.
Marie
,
Jeg var engang til en Yoga time, og vores instruktør gjorde meget ud af vi ikke måtte forlade lokalet under timen da det forstyrrede. Jeg havde et par leopardtræningsbukser på fra Gina Tricot som er i sådan en beige/gul farve. Lige pludselig kunne jeg desværre mærke at situationen var meget akut, så jeg løb op til instruktøren som lå i en eller anden stilling på gulvet, forklarede hende jeg virkelig bare skulle på toilettet NU, fik aller nådigst lov til at gå og måtte konstatere da jeg kom ud på toilettet, at jeg ikke kunne have de træningsbukser på længere. Jeg havde INTET bind eller tampon med, for det kom sindsygt uventet da jeg spiser ppiller. Jeg var heldigvis alene i omklædningsrummet og derfor kunne jeg snige mig ud efter mine almindelige bukser og krybe hjem til min mor, virkelig ydmyget.
Katrine
,
Jeg var sammen med min bedste veninder og to drenge. Det var i sommerferien i år, og vi havde sovet med de to drenge efter en fest aftenen inden. Jeg synes ham den ene var rimelig hot, og vi havde flirtede hele aftenen forinden og lagt i ske om natten. Om morgenen skulle vi spise morgenmad sammen og efter det satte vi os ind i sofaen og snakkede alle sammen. Lige pludselig kunne jeg se at 'ham den lækre' begyndte at kigge ned ''på det sted'' på mine shorts. Men så tænkte jeg egentlig ikke mere over det.. Indtil min veninde lidt senere hev mig til side og sagde at jeg havde blødt voldsomt igennem mine shorts, også løb jeg ellers op på toilettet. Tror aldrig jeg har oplevet noget pinligere..
Pernille
,
Jeg arbejdede engang som hjælpepige i et tøjfirma, og havde dengang meget uregelmæssig menstruation, så jeg vidste ikke hvornår den ville komme, men selvfølgelig kom den da jeg var på arbejde, og havde jeg et bind med? – nej selvfølgelig ikke… Så jeg brugte ‘papir i trussen’ metoden, og det var sååå ubehageligt, men for at det ikke skulle være nok havde jeg allerede blødt en smule igennem, så jeg panikkede fuldstændig, men bandt så min cardigan omkring livet og arbejdede videre, men pludselig fik jeg et kæmpe chok, da min nabo’s søn kom og sagde hej, og jeg var rædselsslagen for, at han havde set pletten, men det tror jeg ikke han gjorde. I denne situation kunne jeg virkelig have brugt det nye bind fra libresse!
ml
,
Når jeg gik i folkeskolen, det var i 7. eller 8. klasse, opdagede jeg på pinlig vis, at jeg havde blødt igennem bukserne. Når jeg rejste mig fra stolen og skulle til at gå ind i et andet værelse, så jeg at blod var på stolen. Jeg fik diskret dækken min røv med din jakke og listet ind på toilettet for at se, om det virkelig var tilfældet (at jeg havde blødt igennem). Det var desværre sandt, så jeg sad resten af timen med en jakke bundet om livet. Ingen lagde mærke til mit uheld, men jeg fik nogle bemærkninger om, hvorfor jeg gik med en stor dynejakke om livet..
Louise
,
Åhha. Husker det SÅ tydeligt. Det var så forfærdeligt. Det var i 7 klasse hvor man egentlig synes det er ret så pinligt. Og ingen må i hvert fald vide noget om det. Jeg blødte igennem mine bukser og vidste ikk hvad jeg skulle gøre. Jeg boede et godt stykke væk fra skolen. Så fik lov af min bedste veninde at låne et par bukser af hende. Hun boede lige over for skolen. Det var midt i timen. Så kunne ikke bare gå. Den lære vi havde på det tidpunkt var min HADE lærer. Jeg kunne bare ikk li ham. Og omvendt. Men måtte jo fortælle ham at vi blev nødt til at gå og fortalte ham hvad der var sket. Han tog det meget pænt og sagde vi lige skulle have en besked på klassen først. Efter det begyndte min veninden og jeg at liste ud af klassen. Men min lære stopper os og spørger hvor vi skal hen. Allerede der synes jeg det var ret så flovt. Men da han så mærmest råbte (følte jeg) udover hele klassen at nu var det da ikke min veninde som havde blødt igennem. Og hvad hun så skulle med for , blev det den mest pinlige og værste dag i mit liv !! Det resulterede i en masse højtgrinende dreng. Og en meget ked af det og chokeret mig som tog grædende hjem. Sikke en idiot !! Var meget bange for at komme i skole igen den efterfølgende dag