REMINDER - GILLETTE KONKURRENCE

Hej skønne læsere. Sikke et FANTASTISK vejr det har været i dag. Jeg skulle først møde i skole kl 13:20, så jeg fik rigtig nydt vejret på altanen, hvor det virkelig var lunt og dejligt. Valde lå også på en pude og solede sig, hehe - glæder mig sådan til det bliver dejlig varmt og vi kan tage på stranden og bade og grille om aftenen. Jeg vil lige lave en lille reminder til jer om den meget fede konkurrence, som jeg i samarbejde med Gillette har til en af mine heldige læsere på min blog. Nemlig at vinde et kurophold på Kurhotel Skodsborg til en værdi af 4000 kr. Vinderen bliver trukket på mandag d. 17 marts kl 12!! Så skynd jer at fortæl mig jeres beauty-tips - jeres små hemmeligheder, som gør jer til skønheder.

Sponsoreret indlæg af Gillette

Likes

Comments

Nanna Benn
,
Mit bedste skønhedstip må være denne skruppemaske: 1 tsk akaciehonning, 1tsk salt og lidt citronsaft. Helt fantastisk skruppemaske og så er den billig ;-)
Camilla Andersen
,
Jeg døjer altid med utrolig tør hud om vinteren, så mit gode råd er at bruge en lækker bodyscrub og facescrub i badet og derefter smøre sig ind i en kropsolie og ansigtsolie (skal være plantebaseret) på fugtet ud. Hvis man er ekstra tør, kan man altid komme nogle dråber olie i sin bodycreme og ansigtscreme, det super lækkert og ekstra nærende :) Derudover drikker jeg masser vand, spiser fiskeolie og kommer altid 1-2 spsk. hørfrøolie i min yoghurt om morgenen, da det indeholder en masse fedtsyre som er med til at fugte huden indefra :)
Kathrine F
,
Hold nu op en lækker konkurrence! Mine beauty-tips er egentlig rimelig basale, men alligevel vigtige. Jeg prøver for så vidt muligt, at huske at få drukket en masse vand i løbet af dagen - det hjælper både min hud og mit humør. Derudover renser jeg ansigt morgen og aften, og lægger derefter en god øjen- og ansigtscreme. Udover det bruger jeg en god, uparfumeret bodylotion til kroppen inden sengetid, og så prøver jeg for så vidt muligt at få omkring 8 timers søvn, så jeg er veludhvilet og klar til dagen efter :-)
Line S
,
Tak for en skøn blog! Mit bedste - og daglige - beautytip er at sætte mit lange hår i en blød fransk fletning om natten, samtidig med at jeg fugter det let med økologisk mandelolie eller morracoan oil (billigt vs. dyrt). Derudover sørger jeg for at smøre mine hænder og den tynde hud under øjnene med et tyndt lag økologisk mandelolie. Jeg vågner op med skinnende hår med bløde krøller, bløde hænder og friske øjne, som gør mig klar til en ny dag! :-)
Maria
,
Åh, jamen jeg husker at spise chokolade tit og ofte, for det gør glad inderst inde, og så scrubber jeg løs med bodyscrubs i badet (efter seriøst mange tests må jeg indrømme, at Body Shops med lemon bare er den bedste og mest fugtgivende scrub til billige penge). Når det er rigtig koldt udenfor smører jeg mine hænder i kokosolie, og så har jeg altid en Decubal læbepomade i tasken, for den er genial til at smøre på knoerne, hvis de bliver tørre i kulden - og nå ja, så er den selvfølgelig heller ikke værst til læberne. Uh, og så bruger jeg Uniq One-leave-in-spray i mit hår hver gang jeg har været i bad, og jeg mener det seriøst: jeg har prøvet en milliard hårprodukter, nogle bedre end andre, men det her produkt er jo et mirakel. Få pump i det våde hår gør, at alle ugler redes ud med et snuptag. Og produktet er billigt. Sidste tip skal også lige med - beklager den lange smøre - men søvn, søvn og atter søvn. Ikke i uanede mængder, men jeg har endelig lært at sove nogenlunde samtidig hver aften og stå op samme tid om morgenen, nærmest selv i weekenden, og det er virkelig vanvittigt, hvor stor en forskel det gør for én. Tak for en dejlig blog!! :-) - Maria
christine
,
I stedet for at bruge mange penge på dyre rensecremer og skintonics, så køb dig en fiberklud! 3 stk for 10 kr i Netto, bum. Der skal ikke mere til end lidt lunkent vand, og kluden fjerner alle makeuprester, også mascara! Man sparer penge og undgår skrappe produkter som kan irritere og udtørre huden. Brug derefter en god dagcreme eller massér lidt mandelolie i ansigtet inden du skal sove. Det sidste tip jeg har i ærmet er virkelig fantastisk! i øjeblikket florerer det i medierne, at de fleste deodoranter indeholder aluminium. Aluminium er skadeligt for kroppen og kan bla. fremkalde brystkræft. Så hvorfor ikke bare lave din egen deo, som oven i købet virker upåklageligt. Det eneste du skal bruge er natron og kokosolie. Rør det sammen og voila- en billig og renere deo findes ikke! Den virker fordi natron er antikbakteriel og går ind og hæmmer bakterierne der får dit sved til at lugte. Den stopper modsat andre deodoranter derfor ikke dine svedkirtler, men forhindrer den ubehagelige lugt på en naturlig måde, der ikke er skadeligt for din krop!
Rikke
,
Hej Tina Maria, Først tak for en dejlig blog!! Mit bedste skønhedstip er, at når jeg vågner om morgenen, så ser jeg altid virkelig træt ud, fordi mine øjne er meget hævet. Jeg har dog fundet en smart - og GRATIS - måde at slippe af med de hævede øjne på. Dette gøres ved at have to skeer liggende i køleskabet, og så tage dem på øjnene hver morgen. Det virker super godt, og man ser pludselig frisk ud, selvom kl. er 6.00 om morgenen, og man har en lang arbejdsdag foran sig :-)
Emilie
,
Hej Tina - Elsker din blog! Mit beautytip er: For det første, vask dit ansigt om morgenen i iskoldtvandt. Mit andet er at når du har været i bad så start med at vask dit hår i dejlig varmt vand og til sidst inden du går ud skal du skylde det med koldt. Det giver mere glans til håret. Og til sidst drik masser af vand!
Louise Wagner
,
Mit bedste beauty-tip er helt klart, at komme af med det gamle hud(skrubbe af) og komme en god fed velduftende creme på kroppen bagefter :-) ELSKER THE BODY SHOP <3 Jeg plejer at bruge en
jacqueline
,
- Positiv energi. Grin og ture visse sine skørheder frem. Det er skønhed for mig :)