READY FOR SPRING?

1. Her // 2. Her // 3. Her // 4. Her 5. Her // 6. Her // 7. Her // 8. Her

Måske er jeg en smule tidligt ude med lækre sko til foråret, men jeg kunne simpelthen ikke lade være. Nelly.com har lige nu så mange super fede sko til foråret og sommeren og derfor blev jeg i så godt humør, at jeg tænkte jeg ville lave en collage med sko til foråret. Før vi ser os om, er det jo blevet forår igen. Og jeg kan seriøst ikke vente!! Bare det at vågne tidligt om morgen og det er lyst, himlen er blå, solen varmer på huden og man kan lige hoppe i et par shorts og nogle lækre sko. Kan lige se det for mig! Har I et par favoritter fra collagen? Mine er helt klart nummer 5 og 7, super fine!

Sponsoreret af Nelly

Likes

Comments

Lisbeth,
Uuuuh, nr. 1 er super fine. Perfekte til solbrune ben der fortsætter for evigt! (: Drømmer også hede drømme om lyse morgener med fuglesang igen. Hvis vi alligevel ikke får en ordentlig vinter, kan vi så ikke lige så godt springe til foråret? :b
www.skillesunivers.wordpress.com
carla
,
Hej Tina Maria - jeg holder meget af at læse din blog :-) Vil du ikke nok svare på, hvad den teksttype du har i din overskrift på din indlæg hedder? Mvh Carla :-)
Satina Wandel,
Nr. 2 er mine favoritter! (: http://satinawandel.dk
satinawandel.dk