RAPUNZEL SUMMER KIT

1. Daily Shine Shampoo / 2. Daily Shine Conditioner / 3. Simply Tamed Mini Hårbørste / 4. Volumebørste 5. Deep Cleansing Shampoo / 6. Shine Drops / 7. Reconstruction Treatment

Sommeren er kommet og det betyder masser af sol, masser af strand og vand, mmm... Det betyder selvfølgelig også, at håret bliver en smule udsat og nok også endnu smule lysere af solens stråler. Som I kan se på billederne her, er mit hår blevet en del lysere efter vores ferie på Rhodos, men jeg kan nu meget godt lide det lyse hår her til sommeren. Rapunzel of Sweden har lavet et såkaldt "Summer Kit" med alle deres lækre produkter, som altså både kan bruges til ens eget hår, men også hvis man har extensions. På billederne under her, har jeg faktisk Rapunzels clip-on set på i farven #27. Jeg synes faktisk, at farven blender super godt ind i mit hår efter det har fået en masse lyse reflekser fra solens skær.

Hvordan har jeg lavet mit hår: Jeg startede med at vaske mit eget hår i Rapunzels shampoo og balsam, nummer 1 og 2 på billedet. Da håret var håndklædetørt brugte jeg deres Shine Drops, nummer 6, som jeg påførte i spidserne af håret. Det gør simpelthen håret så lækkert og spidserne helt bløde og ikke nok med det, så dufter de der Shine Drops vanvittigt godt! Da mit hår var helt tørt, redte jeg håret godt igennem med hårbørsten, nummer 4 og så brugte jeg et wavemaker-jern, der laver de små krøller, som jeg har på billedet. Hvad synes I om resultatet?

    Sponsoreret indlæg

Likes

Comments