PRODUKTER I SOLEN

1. Sunscreen Spray, HER / 2. Liplux, HER / 3. Mineral Sunscreen (body), HER / 4. Classic Sunscreen (face), HER

Hej skønne mennesker. Jeg ved godt, at det er vinter derhjemme hos jer og i nok har rigtig svært ved at tænke på solcremer lige nu, haha. Tænkte bare, at jeg lige ville vise jer, hvilke produkter jeg bruger her i Thailand, da solen hernede er ret kraftig og hvor huden virkelig ikke kan nøjes med en faktor 20. Derfor har jeg været så heldig at få nogle lækre solprodukter med fra Coola - et nyt mærke, som er kommet til Danmark og som virkelig har nogle lækre, sunde og opfriskende ingredienser i deres produkter. Vi har virkelig været glade for dem hernede og produkterne kan helt klart anbefales. Min absolut favorit er helt klart læbepomaden, da jeg har det med at få for meget sol på læberne, hvor det gør vildt ondt. Denne læbepomade er virkelig lækker og ikke nok med det, så er den med mint og vanille, mmm... Så lækker! Deres after sun er virkelig også skøn og dufter så godt, den kan i finde lige HER - kan love jer for, at jeg bruger den hver dag efter bad og den er så lækker at smøre på og er selvfølgelig bedst, hvis den er i køleskab, så den køler kroppen ned. Jeg plejer altid at bruge faktor 20, men jeg er virkelig begyndt at gå op i at passe på min hud og det skal lige siges, at man sagtens kan blive rigtig brun selvom faktoren er høj. Det er flot og lækkert at være brun, men det er endnu bedre at være brun og vide, at man også har passet godt på sin hud - solen kan virkelig gå hen og blive farlig for huden, så pas på jeres flotte hud og brug nogle produkter, der hjælper jer med det. Nu vil jeg hoppe i seng - jeg ved ikke lige, hvad der sker i dag, men jeg er såååå træt og har brug for en god nats søvn. Jeg elsker virkelig at være hernede, men må indrømme at jeg så småt glæder mig til at komme hjem - savner lille Valde så ufatteligt, kan slet ikke vente til jeg skal se ham på mandag, WEEE!! Nat nat.

Likes

Comments

Pernille
,
Hej Tina Maria! Jeg ville høre hvad str. din smukke bikini er? :)
Anna
,
Hej Tina Maria! Jeg er pjattet med din blog hehe... Jeg vil bare lige høre hvordan situationen er i Thailand og særligt i Bangkok, eftersom jeg hører en masse i nyhederne om oprør osv. Jeg rejser nemlig selv derned om 2 uger, og glæder mig til at se de små øer, men forhåbentlig også shoppe løs i Bangkok! Har du nogle gode råd, til andre steder at shoppe, se og bo, eller kan man godt færdes i Bangkok? Nyd resten af ferien, hilsen Anna :-)
Amalie
,
Hej Tina Maria, kan du ikke please snart svare på alle spørgsmål om din Triangl bikini? Fx hvor du har købt den, str., om der kom told på (hvis den er købt på deres hjemmeside) osv.. Vi er flere, som gerne vil vide det :-) Samt så vil det være rigtig lækkert, hvis du generelt vil tage dig tid til at svare på kommentarer, hvis der er spørgsmål i dem. Det er rart at få svar, når man tager sig tid til at skrive :-)
Tine jensen
,
Håber det er okay at jeg svare ;) Nogle af mine kammerater er pt. i Thailand og da de var i Bangkok, var der ingen problemer. Alt foregår fredeligt, men der kan dog godt være lidt problemer i trafikken, så det skal man være opmærksom på. Grand Palace er helt klart et must i Bangkok - det samme er den liggende buddha, hvis du self. er til det kulturelle :) Der er en masse shoppingsteder.. det er faktisk bare at google det, så kommer der en masse op! Et spise sted jeg klart kan anbefalde er Black Canyon Coffe.. en slags "starbucks" i Asien, hvor der både er lækkert mad med stort udvalg (ikke kun thai mad) og virkelig lækre drikkevarer :)