PREGGO // Q&A

Jeg har længe overvejet at lave endnu en Q&A-video med Jer læsere, men med fokus på graviditet, hvad siger I til det? Det virker som om, at I har en del spørgsmål og interesse i min graviditet, så derfor tænkte jeg, at en Q&A på det måske ville give Jer nogle svar. Det er ikke sikkert, at jeg besvarer alle spørgsmål, hvis jeg mener, at de er for private og noget, jeg gerne vil holde for mig selv. Ellers skal jeg gøre mit bedste for at besvare på bedst mulig vis. Så spørg I bare løs og så får jeg filmet videoen inden længe. Hav en dejlig aften.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// I've for a while now been wanting to make a new Q&A for you guys but with focus on the pregnancy instead. It seems like a lot of you has a lot of questions and interest in my pregnancy so I thought maybe a Q&A about the pregnancy could give you some answers. I don't know if I'm going to answer all of them if I think there're too private but I'll do my best. Have a lovely evening.

Likes

Comments

satinawandel
satinawandel,
Tænker du over graviditeten i forbindelse med brug af make-up, neglelak og diverse produkter? Der er jo så mange forbehold, det anbefales at tage og tænker på hvilke overvejelser, du har gjort dig om dette. 😊
Har det været hårdt for dig at hjælpe til i møllen, mens du er gravid?
Har du tænkt mere over din kost, mens du har været gravid?
nouw.com/satinawandel
Mie
,
Har i tænkt på navne? Great blog og du lader bare være med at svare hvis det er for privat
Laerke
,
Hej Tina. Super ide.

Hvad tænker du omkring din baby og din far?
Hvor mange børn vi du gerne have? Hvor meget børn vil P gerne have?

Håber på vi får bare et lille kig til en kære pige baby, når hun kommer til verden, mens ellers vil jeg ønsker jer alt held og lykke med det hele, hus, baby og hinanden 😊 . Din mave klær dig
Lisbeth T
,
Hej Tina,

Du svarer bare på hvad du er komfortabel med.

1. Vil et spædbarn og generelt barn blive en udfordring for dig i forbindelse med de mange rejser du har været på både i privaten og i arbejdsøjemed? Hvordan vil du arbejde fremadrettet i forhold til rejser (f.eks. vælge dem fra eller være meget selektiv eller måske tage babyen med plus en nanny)?
2. Normalt går man på barsel op til fødslen, men hvordan fungerer det som blogger/selvstændig? Man kan sige, at du har lige så meget ret til og brug for det som andre, men i din branche er det nok ikke så heldigt at trække stikket i så mange måneder eller hvordan forholder det sig?
3. Skal du og P giftes?
4. Hvordan vil du gerne være som mor? Hvad er vigtigt for dig (og P) i forhold til opdragelse og værdier som du (I) gerne vil give videre til barnet?
5. Vil I lade barnet komme i vuggestue eller klarer I det selv?

Held og lykke med det hele! 😊
e
,
Stort tillykke med graviditeten!

Hvad tænker du om fødslen? Og hvad tænker du om den intimitet, der er ifbm. med fødslen? Her tænker jeg ifht blufærdighed mm., som man er nødt til at pakke helt væk.
Anna
,
Kæmpe tillykke med graviditeten og med jeres lille pige! Hvor er det bare fantastisk. <3
De fleste af mine spørgsmål er blevet spurgt, men der kommer lige lidt flere:
- Har du planer om at ville føde selv?
- Har du gjort dig overvejelser omkring amning vs. flaske?
- Har du haft nogle sjove/mindre sjove cravings endnu?
- Hvordan har du det med din gravide krop?, selv har jeg aldrig haft det bedre i min krop som da jeg var gravid.
- Er der noget der bekymrer dig eller du frygter ift. at skulle blive mor?
Josefine
,
Vil i bo i Danmark eller London med den nye baby
Anna
,
Hej Tinamaria, hyggeligt du vil dele din graviditet med os, selvfølgelig skal dig og Patrick holde noget for jer selv og ikke dele det hele med os.
Men hvor meget bliver jeres lille pige involveret i din blog og de sociale medier?
Hvornår har du termin?
Hvornår flytter i ind i jeres nye smukke hjem?
Har graviditet været hård, også med dit arbejde osv?
Er du blevet meget påvirket af graviditeten - evt kvalme, mærkelige cravings? Kan huske i dine tidligere Q&A videoer har folk spurgt til din vægt hvor du forklarede at din mor tog på i sin graviditet, og det gjorde du måske også. Nu syntes jeg du holder dig godt og flot slank stadigvæk men har du kunne mærke stor forskel?

Håber du ville svarer på mine spørgsmål og de ikke var for private.. held og lykke med den lille pige og alting!!
Kh Anna
Julie
,
Hvor tit ser du patrick under din graviditet/hvor meget er i sammen? Er din graviditet hård? Har dine madvaner ændret sig under din graviditet?
Trine
,
Hvem skal med til fødslen? 😊