Go to ,[object Object]

PREGGO // Q&A

Jeg har længe overvejet at lave endnu en Q&A-video med Jer læsere, men med fokus på graviditet, hvad siger I til det? Det virker som om, at I har en del spørgsmål og interesse i min graviditet, så derfor tænkte jeg, at en Q&A på det måske ville give Jer nogle svar. Det er ikke sikkert, at jeg besvarer alle spørgsmål, hvis jeg mener, at de er for private og noget, jeg gerne vil holde for mig selv. Ellers skal jeg gøre mit bedste for at besvare på bedst mulig vis. Så spørg I bare løs og så får jeg filmet videoen inden længe. Hav en dejlig aften.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// I've for a while now been wanting to make a new Q&A for you guys but with focus on the pregnancy instead. It seems like a lot of you has a lot of questions and interest in my pregnancy so I thought maybe a Q&A about the pregnancy could give you some answers. I don't know if I'm going to answer all of them if I think there're too private but I'll do my best. Have a lovely evening.

Likes

Comments

Julie
Julie,
Hvor tit ser du patrick under din graviditet/hvor meget er i sammen? Er din graviditet hård? Har dine madvaner ændret sig under din graviditet?
Trine
Trine,
Hvem skal med til fødslen? 😊
IP: 82.99.3.229