POSTS FOR FALL

Godmorgen piger. Jeg har fået så mange beskeder på, at I savner flere indlæg fra mig her på bloggen. Det er jeg SÅ glad for at høre - for måske har jeg bare ladet det gå lidt i glemmebogen og tænkt, at I måske ikke gad læse mine indlæg alligevel. Måske tager jeg fejl? I så fald, hvad kunne I så godt tænke Jer at se mere til her på bloggen? Hvilke indlæg ville I ELSKE at læse? Skriv alt det I kan komme på og så vil jeg prøve at give den en skalde her ti efteråret og få lavet en masse lækkert til Jer. Rigtig god dag til Jer alle derude - I er ikke glemt og jeg vil hellere end gerne lave fede indlæg til Jer, så kom endelig med gode idéer. TAK FOR JER.

Likes

Comments

Katrine
,
Indlæg om boligindretning, og flere personlige indlæg fra/om dig, hvad laver du i din hverdag.
Lykke
,
Noget mere "a day in the life of" agtigt. Hvad består jeres hverdag af, hvilke projekter har du gang i nu osv. Noget der er mere personligt end "bare" modeindlæg (det skal ikke misforstået, for de er bestemt også gode), men noget der stikker dybere end det. Dine mor indlæg har jeg også været fan af. 😊
Ceci
,
Hej Tina Maria

Det er ærgerligt, at der har været så stille på din blog så længe. Men alle kan have brug for en pause ind i mellem, så det er selvfølgelig fuld forståeligt. Jeg kunne vildt godt tænke mig at høre mere om følgende:
- Dine tanker og overvejelser i forbindelse med at få barn. Hvad var det, der gjorde, at I/du følte dig klar? Og hvor længe gik der, fra I valgte at påbegynde arbejdet mod at blive gravid, til det rent faktisk skete?
- Har det været hårdt at blive mor? Jeg tænker især med henblik på at gå fra 2 til at være 3. Den tosomhed og alt det kæresteri man har inden barn, har I også plads og overskud til det nu? Det gad jeg godt læse blogindlæg eller se videoer om.
- Måske små videoer hvor vi følger din dag, din hverdag, livet som mor, som dig <3
- Personlige indlæg. Dine tanker om det at blogge, tanker om fremtiden, om hverdagen osv.
- Mere om dig og P's forhold. Hvad I laver, når I to er sammen. Tager I på udflugter, dates eller sover i bare længe? Og hvad laver I som familie? Hvordan ser arbejdsfordelingen ud med det huslige derhjemme og hvordan er P som far?

Cecilie C
,
Gerne en masse bolig og indretningsinspiration - tøj - og bare almindelige hverdagsposts, både om dig og din dag, men det er også hyggeligt med opslag hvor Olivia indgår!
Emma
,
Jeg kunne godt tænke mig at se, hvilken slags nattøj du synes er pænt, nu vi går mod vinter. Jeg har selv siddet og kigget på den her fra Hunkemöller https://www.hunkemoller.dk/dk_da/41-graphic-lace-natkjole-sort-138103.html. Den er ret pæn. Hvad synes du? 😃 Knus Emma
Cheyenne L
,
Interiør Bolig ideer, nogle praktiske ting i måske gør der hjemme ?
Dit klædeskab ? hvad har du og hvad er dit ynglings ?
Dine makeup skuffer Hvad ligger der i dem ? og hvilken mærker er du glad for ?
Day rutine / Nat ? hvad gør du ?
Gode hjemmesider til bolige ting, mad, tøj Og hudpleje / makeup ?
Cheyenne L
,
- Bolig ting, Mad, tøj og hudpleje / makeup gode hjemmesider ?
- Day rutine / Nat Rutine ?
- De gode praktikse i gør i jeres hverdag og med hensyn til hvordan du indretter også også i forhold til lille O.
- dit klædeskab ? hvad er der i det, hvad er dit yngling ?
- Dine makup skuffer ?
Pernille
,
Jeg vil også meget gerne se flere modeindlæg. Hvor er din strik fra, du har på på billedet?
Sarah
,
Hvilke tanker gør du dig om modebranchens og tøjforbrugets enorme belastning på miljø og klima?
Julie
,
Inspiration til efterårs/vinterjakker