POSTERS FOR BABY O

MOMMY MONDAY

Inden jeg blev indlagt modtog jeg disse smukke plakater fra Desenio. Jeg har længe kigget efter fine plakater til vores lille piges kommende værelse. Hendes værelse er dog ikke færdigt endnu, da vi stadig mangler en del ting til hende, men tænkte at jeg alligevel lige ville vise de fine plakater P og jeg har valgt til hende. Normalt er jeg ikke til andre rammer end de sorte, men til vores lille pige forelskede jeg mig i de smukke guldrammer, da de bare passer så fint til plakaterne også.

Jeg har faktisk været så heldig at få fat i en rabatkode til Jer, hvis I selv går og drømmer om at have fine plakater til de små, jer selv eller måske til en fin julegave? Rabatkoden er: tina25 og giver 25% på ALLE plakater til og med den 8. december. Hav en dejlig dag og god shopping.

OBS. Gælder ikke Tove Frank og Foto Factory.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Before I got hospitalized I received these beautiful posters for our little girl's room from Desenio. I had been looking after beautiful and simple posters for her for a very long time and we finally found the perfect ones. Though her room isn't done yet I still wanted to show you guys the posters. Normally I'm more up for the black frames but for her I really fell in love with the gold ones and I think they'll fit perfectly into her room.

I actually managed to get a promo code for you guys. Maybe you also want some beautiful posters for the little one, yourself or maybe for a Christmas present? The code is: tina25 and it gives you 25% on ALL posters (Doesn't include Tove Frank and Foto Factory) between 6-8 of December. Wish you all a lovely day and happy shopping.

Indlæg lavet i samarbejde med Desenio

Likes

Comments

Line
Line,
Hej Tina!
Koden virker ikke til rammer! 😟 dog på plakater i mit tilfælde
Susanne
Susanne,
Jeg har lige fået svar fra dem og de sigerat koden kun gælder for plakater... Kan se det er også rettet i blog indlægget nu, så der kun står plakater, men der stod plakater og rammer først😮
Emma & Ronja
Emma & Ronja,
Hej ! Vill vara säga TACK så himla mycket för att du var inne och läste vår blogg.
emmaronjas.for.me
IP: 82.99.3.229