PONYTAIL & OVERKNEES

Fur, Meotine / Dress, Nelly (here) / Boots, Nelly (here) / Bag, Louis Vuitton

Shades, Nelly (here) / Necklace, Hvisk / Rings, Hvisk

Jeg tror at rigtig mange piger lige nu har en svaghed for alle de skønne overknee støvler, som man kan finde. Jeg har længe kigget på de sorte overknee støvler fra Nelly.com, men efter at have kigget mine støvler igennem måtte jeg konkludere, at det ikke er sorte støvler jeg står og mangler. Derfor blev det de skønne nude farvede, som også passer rigtig godt ind i de flotte efterårsfarver lige nu. Kjolen er også et super godt køb, da man både kan bruge den til et hverdagsoutfit som dette, men du kan også sagtens have bare ben og et par stilletter til den, hvis du skal ud med tøserne. Måske jeg skal nuppe den med til Thailand til nytår, når man bliver lækker brun. Hvad synes I om outfittet?

// I think that many of us girls really have a thing for overknees. They're so beautiful and makes your outfit so much prettier and more feminine. I wanted the black overknees from Nelly.com for so long, but when I saw all my black boots in my closet I thought it was about time that I tried something else. So instead I got these nude overknees - I think they fit so well to this outfit and the beautiful autumn colors. The dress is also from Nelly.com and you can wear it as I'm wearing it on the pictures, but you can also wear it with pumps for a night out with the girls. What do you think of the outfit? 


Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

BY STERUP,
Pelsen er simpelthen for lækker ;) // www.bysterup.dk
www.bysterup.dk
Jan Larsen
,
Jeg synes det er et fantastisk outfit og er helt vild med farverne. Pelsen er prikken over i'et for mig og er det, der fuldender outfittet.
Tina Maria
,
Tusind tak - elsker den virkelig også :-)
Maria
,
Nu bliver jeg nød til at høre! Glider støvlerne også ned på dig? Jeg har dem selv i sorte, og har kun brugt dem en gang, fordi de konstant skal hives op. Det ligner bare ikke at alle andre også har det problem :-D
Tina Maria
,
Hej Maria. Det har jeg faktisk ikke lagt mærke til endnu, men har heller ikke fået gået så meget med dem. :-) Men jeg synes faktisk, at det er meget pænt at de falder lidt, så de ikke sidder helt til, men det er måske bare mig, der synes det. Haha :-)
Christina
,
Hvordan er støvlerne i størrelsen? :)
Tina Maria
,
De er helt passende - jeg er en 37, og den passer perfekt :-)