PONY COAT

Jakke, (her) / Top, (her) / Bukser, (her) / Sandaler, (her) Taske, Leowulff / Ur, (her) / Solbriller, & Other Stories / Neglelak, (her)

Er virkelig vild med dette outfit fra i sommers, så måtte lige dele det med jer endnu engang. Synes bare det er så fint og det passer så godt til den pudder-farvet taske. Jakken findes også i sort (her) og har det her "pony hair-look", hvilket er så fint og giver en lækker kvalitet. Sandalerne er også fra Nellys eget mærke og jeg har aldrig været så glad for et par sandaler - de findes i så mange farver derinde og har den helt rigtige højde, så man kan holde ud at have dem på en hel dag uden at få ondt. Ikke nok med det, så har de simpelthen den bedste pris, når man tænker på, hvor dyre nogle sandaler kan være. Håber I har haft en skøn weekend - Patrick og jeg var ude og fejre min venindes fødselsdag i går, så i dag står den på pizza og sofahygge.

HUSK at se med i Bloggerliv kl. 20 - det er det første afsnit og I skal glæde jer og måske endda sidde klar med kleenix. Glæder mig til at høre, hvad i synes om programmet. I kan allerede nu se et sjovt fraklip af mig og min lillebror.

WWW.BLOGGERLIV.DK

Sponsoreret af Nelly

Likes

Comments

M A R T A,
Love the coat and the cute bag! This look is so gorgeous! ♥ ♥ http://www.MARTAsFASHIONdiary.com/
www.martasfashiondiary.com/
Sarah
,
Afsnit 1 bloggerliv: rigtig fedt afsnit!!! Så dejligt at komme tæt på dig og lære dig bedre at kende :-D Glæder mig til flere episoder <3
MODETENDENSER,
Elsker jakken! http://modetendenser.dk
modetendenser.dk
Anna
,
Hej Tina Maria, super fed blog og indlæg. Du er en kæmpe inspiration. Hvor er din fine store ring fra, som du har på pegefingeren? Min veninde har lige startet en ny blog op, den kan læses her:http://ravn.bloggersdelight.dk Fortsæt dit fantastiske arbejde med bloggen :)
nora
,
hvor er din meget fine ring fra? (den store)
Tina Maria
,
Hej Nora :-) Den er fra Pernille Corydon.
pernille
,
Hvilken model er dine solbriller?