POLLY PYTHON LOVE

Jeg har virkelig en svaghed for alle de skønne og specielle bikinier fra Triangl og ejer nu også den meget fine Polly Python - den er så fin og med det lækreste print. Det er et stof, man lige skal vænne sig til at have på, men super fede bikinier. Triangl er også begyndt at lave undertøj nu, så måske jeg også skal have fingrene i sådan et sæt? Har i fået investeret i en Triangl bikini? Forresten så har jeg aldrig været ude for, at man skal betale told, når man køber bikinierne derfra, så det må ikke holde jer tilbage. Håber i har en dejlig dag - nu vil jeg gøre mig klar, Patrick og jeg skal nemlig ind og se Brøndby her senere.

Likes

Comments

blogbytrine
,
Hej Tina Maria. Super fed blog, meget inspirerende (Y) Hvad er det for en tatoo du har på låret? Og hvad står der? Knus herfra
Camilla
,
Hej Tina Maria Har du ikke længere den side hvor du sælger tøj? Hvis nej sælger du så andre steder og har du noget til salg lige nu? :-)
Lau-Kristine
,
Hej TM ;) Jeg syntes du har en rigtig flot hud! Så jeg tænkte, at du umuligt kunne have nogle stræk mærker?
Christina
,
Jeg købte en for 1/2 år siden, men jeg fik altså lov at betale told, så den går desværre ikke altid :(
Benedicte Wedell-Neergaard
,
Den er så super lækker den bikini! jeg har også selv købt den for et par måneder siden, og jeg er så glad for den, netop fordi den er lidt anderledes og ikke bare ensfarvet som man ofte ender med at købe :)