PINK SCARF

Fur, Meotine / Dress, Nelly.com / Boots, Bianco / Bag, Saint Laurent
Scarf, Too Good to be Basic / Gloves, Markberg / Shades, Céline

Puha, SIKKE nogle overvældende uger det har været. Vildt at tænke på, at det allerede er 2 uger siden i går, at mine veer begyndte og jeg så endte med at føde lidt over midnat. P og jeg var taget indtil byen tidlig morgen, hvor vi rigtig fik morgenhygget på Union Kitchen med Amalie og derefter fik vi shoppet lidt. Jeg sagde til P, at jeg længe havde kigget på en nude Gucci taske til mig selv og om det ikke var sådan en, man godt måtte give sig selv, når man nu snart var mor. Det var den sidste de havde i Gucci butikken i den størrelse, så det så jeg selvfølgelig som et lille tegn - typisk mig. Bagefter spurgte P om jeg ikke ville i biografen og se en film, hvilket jeg syntes var en smule underligt, eftersom klokken var 13 om dagen. Det jeg ikke vidste var, at han havde arrangeret en baby shower med mine bloggertøser kl 16 og derfor skulle vi jo have tiden til at gå. Til gengæld var det super hyggeligt at være i biografen om dagen, da det nærmest kun var os to, der var der og rigtig kunne hygge og se film. Det varede dog ikke længe efter at filmen var startet, at jeg begyndte at få små veer og måtte rejse mig op flere gange, da jeg syntes det gjorde ondt i lænden. Patrick formåede at trække tiden til kl 16 og jeg troede jeg skulle forbi Impression PR for et kort møde om en kunde og dér stod alle mine skønne bloggertøser og råbte SURPRISE. Jeg var helt i chok og især fordi jeg også stod med veer, ha ha. Det blev et kort visit, men vi formåede at hygge og catche up inden vi hurtigt måtte sætte kursen mod hospitalet, da der nu kun var 5 minutter mellem veerne. Ret vildt at tænke på - jeg havde endda gået dagene op til og haft det lidt på fornemmelsen, at det var ved at være tid, men det kom alligevel bag på mig, da jeg pludseligt kunne se et mønster i veerne. Outfittet ovenover er fra den dag, hvor jeg gik igang og det er faktisk mine allersidste billeder med maven.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Wow, what a couple of weeks. So crazy to think that it's already two weeks since I gave birth to our little baby girl. P and I were in the city that day enjoying our morning at Union Kitchen with one of my blogger girls, Amalie. We talked about my pregnancy and enjoyed a cup of coffee. After that we went on some shopping. I told P that I really wanted to buy this nude Gucci bag for myself - like a "mommy-to-be-bag". So we went by the store and they only had one left which I thought was a sign. Typically me. After that P asked me if I wanted to go see a movie with him which I thought was a little odd because it was during lunch time. When the movie started I started feeling some pain in the bag and it went on and off the entire movie. So I started to write it down and then we noticed a pattern which told us that I had contractions. This outfit is from that day and it's actually my last pictures with my baby bump.

Likes

Comments

Olivia,
Loooove this look! Absolutely stunning. HUGS

http://www.oliviavranjes.com
www.oliviavranjes.com
CoffeeLoverLacky
CoffeeLoverLacky,
Congratulations on the birth! And the outfit looks amazing <3
nouw.com/coffeeloverlacky
Stinne
,
Stort tillykke med Olivia Renee og sikke et fint navn! Min datter har også to navne hvor det sidste har en særlig betydning 😊
Jeg håber ikke det her sprøgsmål kommer til at forstås forkert, men har du ikke billeder af maven hvor man kan se maven bedre?