Go to ,[object Object]

PAS PÅ DIT TØJ

Jeg er faktisk en enormt klodset pige - jeg skal altid spilde, hvis jeg har noget nyt lækkert tøj på og prøver selvfølgelig at være ekstra forsigtig med at spise, men jeg formår altid at ramme mit tøj, selvom jeg selv synes, at jeg hænger helt ind over bordet for ikke at spilde på tøjet. Aner simpelthen ikke, hvordan jeg alligevel formår at spilde og det er selvfølgelig altid noget, jeg tror jeg aldrig får af. Dog har jeg altid brugt Vanish og elsker alle deres produkter - når man er så klodset som mig, så skal man være klar til at kunne smide noget pletfjerner på og ind i vaskemaskinen. Jeg har kun gode erfaringer med Vanish produkterne og har altid været heldig med mit tøj, når jeg har brugt det til et plet. Jeg har i samarbejde med de søde mennesker hos Vanish sørger for, at en heldig læser kan vinde ALLE Vanish skønne produkter, så man altid kan være på forkant med pletterne og altid have rent og lækkert tøj. Det eneste I skal gøre er - følge mig på Bloglovin, samt fortælle hvorfor I bare må eje deres gode produkter. Vinderen trækkes 14 november!

Sponsoreret af Vanish

Likes

Comments

Ella
,
Jeg skal vinde fordi at jeg elsker rødvin og flotte kjoler, og det er ikke en særlig god kombi. Vanish er det eneste jeg er stødt på indtil videre der hjælper.
Cecilie Jensen
,
Konkurrence betingelse opfyldt, altså at jeg følger jeg dig Bloglovin' Jeg bliver nødt til at eje de fantastiske produkter fra Vanish fordi det er et produkt der simpelthen virker! Jeg har noget tøj fyldt med pletter som Vanish helt sikkert kan redde! Og nu når jeg bor sammen med to kravlende personer, er det ikke altid lige let at kunne få pletterne af deres tøj igen.