PAS PÅ DIT TØJ

Jeg er faktisk en enormt klodset pige - jeg skal altid spilde, hvis jeg har noget nyt lækkert tøj på og prøver selvfølgelig at være ekstra forsigtig med at spise, men jeg formår altid at ramme mit tøj, selvom jeg selv synes, at jeg hænger helt ind over bordet for ikke at spilde på tøjet. Aner simpelthen ikke, hvordan jeg alligevel formår at spilde og det er selvfølgelig altid noget, jeg tror jeg aldrig får af. Dog har jeg altid brugt Vanish og elsker alle deres produkter - når man er så klodset som mig, så skal man være klar til at kunne smide noget pletfjerner på og ind i vaskemaskinen. Jeg har kun gode erfaringer med Vanish produkterne og har altid været heldig med mit tøj, når jeg har brugt det til et plet. Jeg har i samarbejde med de søde mennesker hos Vanish sørger for, at en heldig læser kan vinde ALLE Vanish skønne produkter, så man altid kan være på forkant med pletterne og altid have rent og lækkert tøj. Det eneste I skal gøre er - følge mig på Bloglovin, samt fortælle hvorfor I bare må eje deres gode produkter. Vinderen trækkes 14 november!

Sponsoreret af Vanish

Likes

Comments

Olivia J
,
Uh, det kunne jeg godt bruge noget af. Jeg har en hvid vinterjakke, som jeg får brugt rigtig meget! Desværre så skal man jo dække urenheder og andet i ansigtet, og da min jakke dækker hele halsen, og når op til hagen, så er der ALTID concealer på, og det er så tydeligt at se når jeg lyner ned. Nu er det bare blevet rigtig svært at få af i vask. Vanish til mig? Ja tak!
Lisa Hansen
,
hehe... Nok lige en konkurrence for mig.. Da jeg netop ligesom dig er virkelig klodset. Jeg spilder rigtig tit, især til fester, og har meget tit lyst tøj på.. Flere ting har jeg måtte kassere da jeg ikke har kunnet få pletterne af. Så kunne rigtig godt bruge noget Vanish
Laura
,
Fordi hver eneste gang jeg har noget nyt tøj på, så skal jeg spilde chokolade på, og det er bare umuligt at få at tøjet igen. Kæmper hver gang med det, og så er noget helt nyt tøj ødelagt, fordi der er pletter på, fordi man selv er så klodset.
Charlotte
,
Jeg er netop flyttet hjemmefra, og er derfor gået i krig med at finde frem til det helt rigtige vaskemiddel, der vil kunne fjerne selv de værste pletter.. Jeg har ikke helt haft heldet med mig endnu - men måske det er fordi, jeg ikke har prøvet Vanish? Jeg går altid efter de lidt billigere produkter hvad angår vaskemiddel - så måske jeg som vinder af denne konkurrence, kunne få åbnet mine øjne for, at det de siger i Vanish-reklamerne rent faktisk passer, og så skifte over til Vanish, når jeg fremover skal handle ind til at få vasket mit tøj. Jeg krydser i hvertfald fingre! ;) Hilsen Charlotte
Gitte Seloy
,
Fordi jeg er tilhænger af at have mit tøj LÆNGE. Og det er nu engang sjovest, når det er uden pletter. ;D
Christine Riis Paulsen,
Med 3 dejlige unger der elsker at lege ude, så ville denne giveaway være perfekt :) Mange hilsner Christine (juhl-eg-riis@mail.dk)
alfredogstorm.blogspot.com
Olivia
,
Elsker deres produkter men de er bare så dyre for en studerende! Rigtig god dag //Olivia
Katrine K
,
elsker Vanish, det er meget få pletter det ikke har kunnet få af :-) og med en kæreste der ofte spilder på sit tøj, en datter der er endnu værre og en ny på vej - kan jeg vist få brugt meget af det :-s
Ella
,
Jeg skal vinde fordi at jeg elsker rødvin og flotte kjoler, og det er ikke en særlig god kombi. Vanish er det eneste jeg er stødt på indtil videre der hjælper.
Cecilie Jensen
,
Konkurrence betingelse opfyldt, altså at jeg følger jeg dig Bloglovin' Jeg bliver nødt til at eje de fantastiske produkter fra Vanish fordi det er et produkt der simpelthen virker! Jeg har noget tøj fyldt med pletter som Vanish helt sikkert kan redde! Og nu når jeg bor sammen med to kravlende personer, er det ikke altid lige let at kunne få pletterne af deres tøj igen.