PANDORA VINDER

Puha, det har altså været noget af en svær omgang at skulle finde vinderen af det smukke Pandora Essence armbånd med 3 valgfrie charms til. Jeres historier har rørt mig dybt og jeg har både siddet med smil på læben, men også tårer i øjnene. Nogle af jer har virkelig været nogle hårde tider igennem og det gør ondt at læse, hvor uretfærdigt livet kan være. Jeg har selv mine armbånd til ære for min far og de værdier, som jeg skal blive ved med at kæmpe for. Jeg gav også min mor et af armbåndene med 3 charms til - Love, Hope & Health. Min mor har altid givet os alt den kærlighed, hun overhovedet kunne og det kan jeg takke hende for den dag i dag. Hope og Health var til hende, eftersom hun var igennem 7 operationer i det ene øje og hverken havde tro eller håb på, at hun nok skulle blive glad igen. Det blev hun og derfor har jeg givet hende de 3 charms, så hun ved, at jeg ønsker hende kærlighed, håb, men også et godt helbred. Nå, ikke mere om mine historier - det er tid til at vinderen bliver fundet. Og jeg vil gerne sige HJERTELIG TILLYKKE til...

FREDERIKKE...Endnu engang tillykke med armbåndet og de 3 charms, Love, Hope & Strength. Jeg håber, at det vil hjælpe dig igennem de hårde tider. Livet kan simpelthen være SÅ uretfærdigt, men jeg lover dig, at du en dag vil smile af livet igen og din lillebror altid vil være gemt i dit hjerte ligemeget, hvor mange år der går.

Tusind tak til alle mine dejlige læsere, for at ville deltage i denne enormt fede konkurrence. Jeg er ked af, at I ikke alle sammen kunne vinde et af disse flotte og personlige armbånd - stod det til mig, fik I alle sammen et <3 Sender tanker ud til jer alle.

Sponsoreret af Pandora

Likes

Comments