OUTFIT OF THE DAY

Jakke: Ravn, HER // T-shirt: Message // Buks: Five Units, HER // Støvler: Billi Bi Taske: Decadent // Hue: H&M // Ringe: Pernille Corydon

Hej blooog. Jaaaa, nu har jeg lange og smukke øjenvipper og behøver ikke at bruge mascara, totalt fantastisk opfindelse, hehe. Tænker at vise billeder af det på bloggen i løbet af weekenden. Har jo stadig lovet jer part 2 af Paradise Hotel indlægget og kan fortælle, at jeg smider det op i morgen til jer, weee... Her får i lige lidt billeder fra dagens outfit fra i går - elsker virkelig min nye jakke og mine nye bukser. Jeg har nogle mærkelige ben, skal altid lede længe efter bukser, der sidder perfekt, men har virkelig fundet mine favoritter her. Skulle have dem på til photoshoot hos Berg og derefter måtte jeg bare eje dem, hehe. Farligt sted at arbejde som model!! Patrick og jeg er på vej ud af døren nu her, vi skal lige forbi min mor og så skal vi ned og hente noget lækker mad i Lyngby og hjem i sofaen og se fredagsfilm. Har i nogle gode film, man bare SKAL se?

Likes

Comments

lonnie pedersen
,
Hej Tina-Maria. Hvordan laver du dine smukke krøller som du har her på billederne, er ude efter et naturligt look med lidt krøller som dine? håber du kan hjælpe, ps elsker din blog og dine flotte billeder!
Julia
,
Hvis det skal være romantiske har jeg mange :) Letters to Julliet Dear John The last song The Notebook She´s a man Lucky One A Cinderella Story Mean Girls Og mange flere :)
Cirkeline Nielsen,
Du er så sindsygt smuk! Jeg glæder mig helt vildt til at læse 2 afsnit af dine paradise indlæg! 1 del var jo en succes, du skriver så flot så man bliver virkelig fanget fordi du gør det så spændende. Normalt hader jeg at læse så lange indlæg med en masse teks, de kan hurtigt blive kedelige. Elsker virkelig din blog, du gør det så godt! 1000 knus <3 cirkee.blogspot.dk
Cirkee.blogspot.dk
MARTA,
Nice outfit and that coat looks amazing. http://www.MARTASFASHIONDIARY.com/
www.martasfashiondiary.com/
Ditte Blog,
Virkelig et fedt outfit med lækre materialer :-) Jeg er fan! :)
ditte.bloggersdelight.dk
Camilla - Scent of Fashion,
Hvor er du fin! Har selv lige fået en ring fra Pernille Corydon, er simpelthen så glad for den :)
scentoffashion.dk
Alberte
,
Warm bodies er en rigtig god film !! :D elsker at følge med på din blog! :)
Ditte
,
Elsker virkelig dit hår! :) Hvad gør du for at det bliver så flot? :)
Simonie,
Så fint outfit! :)
Simonie.dk
Heidi
,
du er så smuk at det gør fucking ondt manner :) skønne menneske <3