OUTFIT FOR CHRISTMAS

1. Neglelak, HER // 2. Neglelak, HER // 3. Neglelak, HER // Armbånd, HER // 5. Jakke, HER 6. Kjole, HER // 7. Kjole, HER // 8. Læbestift, HER // 9. Taske, HER // Stilletter, HER

Jeg er simpelthen blevet så vild med sorte blondekjoler, synes virkelig de er fine og passer så godt til både julefrokost eller juleaften. Ville dog have et par strømpebukser indenunder, så jeg ikke ville dø af kulde, hehe. Disse 3 neglelak er virkelig fine - jeg kan aldrig vælge mellem forskellige neglelak og derfor har jeg så forfærdelig mange, kunne heller ikke vælge mellem disse 3, hehe. Til et enkelt outfit som dette, synes jeg at stilletter med evt. glitter passer perfekt, ellers kan det også blive for enkelt og i denne måned, må man godt gøre det ekstra ud af sig selv. Alle tingene kan findes hos Nelly.com - det skal også lige siges, at stilletterne findes i stort set alle farver derinde, så fine og perfekte til både jul og nytår!

Likes

Comments

Clara
,
Linket til kjole nr. 7 virker ikke :-( Lækker blog ellers, har altid fuldt med :-D
Camilla,
Så mange fine ting - er vild med blondekjolerne! Og jeg har faktisk lige nu en giveaway kørende på min blog, hvor man kan vinde netop de neglelakker, hvis du er interesseret ;-)
www.camilladiaries.dk