Our Trip to Norway

Hej skønne læsere. Jeg vil lige dele lidt flere billeder med jer fra vores tur til Oslo. Det var en rigtig skøn tur, hvor vi samtidig fik lidt ferie ud af det. Valdemar blev passet hos svigerfamilien, så det var rigtig dejligt bare at nyde hinanden og slappe lidt af :-) Jeg fik også købt de fedeste sneaks fra Adidas - har ledt og ledt efter dem herhjemme, men de har været fuldstændig udsolgt, så fandt dem heldigvis i Oslo. Hvad synes i om dem? Jeg synes det er så vildt, at jeg vandt titlen som Årets Internationale Blogger, kan stadig ikke fatte det. Hvor er det skønt at det, at jeg deler ud af mit liv, mine drømme, mode og hverdag kan få mit hertil. Jeg er simpelthen så taknemmelig for, at jeg har de dejligste læsere, der støtter op omkring mit arbejde og jeg vil kun blive ved med det jeg gør :-) Det betyder så meget for mig, at jeg kan hjælpe andre unge med at finde sig selv, deres stil og drømme. Jeg har selv været et sted i mit liv, hvor jeg blev mobbet grusomt og ikke så mig selv blive til noget stort en dag. Det er lavet om nu. Jeg har fundet mig selv og er blevet en enormt stærk person, der ikke lader negativ energi ramme mig. Mit ønske er at være et forbillede for andre, der har været ude for hårde ting og har haft løst til at give op, men som finder styrken i sig selv og finder ud af, hvor mange fantastiske ting livet har at byde på! Havde lige brug for at dele mine tanker med jer :-) Nu vil jeg pakke ud og få ryddet op herhjemme, inden min kæreste kommer hjem. Håber i får en dejlig aften derude.

Likes

Comments

Christina
,
Tillykke med titlen. :-) vil gerne vide hvilket mærke din læderjakke er, synes den er vildt flot!! Kan se du er blevet spurgt om det tidligere, men der kom intet svar. Så nu vil jeg prøve at forsøge. God dag. :-)
Ida P.,
Flotte billeder. Hold op Norge er flot fra flyet.. Hvilket kamera bruger du??
www.kloevermarken.dk/babyankomst-og-praktisk-indretning/
Fit´n Run,
Skønne billede og meget inspirerende blog du har. /Camilla
fitnrun.bloggersdelight.dk
Frida
,
Tina Maria, hvad var navnet på den butik, du købte skoene? Jeg har lidt efter dem i evigheder, så ville være så glad, hvis du kunne hjælpe mig! :-)
maggienielsen,
Hej Tina Maria! Du kan glæde dig over at du i hvert fald er et kæmpe forbillede for mig. Synes det er dejligt med en ægte og naturlige pige som dig, der går hen og vinder Paradise og topper som bloggere i DK og nu også i Skandinavien. Tillykke med det herfra :) - Tænkte på om du har twitter?
magsnific.wordpress.com
isabell
,
VEd du hvor skoene kan købes ;-D?
isabell
,
Også mig!!! Har du fået svar? :-)
Frida
,
Nej..:/ :-)
Anonym
,
Hejsa :) Jeg vil simpelthen så gerne vide, hvor din super flotte læderjakke er fra?
Michelle Sjøholm
,
Jeg prøver også lige - Hvilken butik har du købt skoene i? Takkkk