OUR HOME

Sponsoreret af Phillips

Som I jo nok alle sammen ved efterhånden, så købte P og jeg en gammel mølle sidste år og den har vi renoveret på det sidste år. Det er en mølle, der er 150 år gammel, så det har trukket nogle tænder ud at arbejde med sådan en gammel bygning. Til gengæld mener jeg dog, at den nu er meget mere sikker til at holde mange mange år endnu.

Med gamle bygninger, er det ikke altid nemt med lys og det vigtigste for os var at finde noget lys, der kunne signalere nogle forskellige stemninger i vores hjem. Især nede i vores køkken alrum, hvor vi har blottede mursten over det hele. Derfor valgte vi at få det nye Phillips Hue system - altså pærer du kan sætte i dine lamper rundt i huset og selv bestemme mellem 16 millioner forskellige farver, samt alle nuancer af hvid. Man downloader simpelthen bare Phillips Hues app efter at have sat Hue pærer i lamperne, får dem til at tale sammen og så kan man altså styre lys ved at ændre farve, dæmpe eller endda sætte en timer på lyset. Da jeg hørte det, fik jeg jo julelys i øjnene. Der er ikke noget bedre end GODT LYS, når man skal skyde billeder, filme videoer eller andet. Når vi har gæster eller bare generelt render rundt i møllen, har vi altid et behageligt "blødt" lys og gerne lidt mere dæmpet om aftenen, da det giver en hyggelig stemning. Når jeg skyder billeder i møllen skal lyset være så "koldt" og hvidt som overhovedet muligt - det er nemlig nemmest at arbejde med og noget jeg så længe har manglet i møllen. Så når jeg skyder billeder herhjemme sætter jeg "bloggerlyset" på, ha ha.

En anden vigtig ting, vi gik meget op i - nok mere mig. Phillips har det her Soft Security som gør at jeg kan styre lyset selvom jeg ikke er hjemme eller sætte en timer, sådan så lyset tænder eller slukker på et bestemt tidspunkt. Jeg har en tendens til at glemme at slukke lyset, når jeg går og via denne her smarte app, kan jeg altså styre lyset selvom jeg ikke er derhjemme. Jeg kan også sætte den til at tænde lyset automatisk om morgenen, inden jeg står op eller have lys om aftenen, hvis vi nu er på ferie en uge og det gerne må ligne, at der er nogen hjemme.

Likes

Comments

byviivililian
byviivililian,
So beautiful!✨
nouw.com/byviivililian
Sarah ,
simplyalice
simplyalice,
så fint ni har det!
nouw.com/simplyalice