OPSKRIFT PÅ VANDBAKKELSER

Du skal bruge: 80 g. smør 100 g. hvedemel 2 dl. vand 3 æg

Fyld: Piskefløde Vaniljestang

Pynt: Glasur Rigtig kakao Flormelis

Godaften skønne piger. Nu kommer der en lille opskrift på nogle små grisebasser af nogle vandbakkelser, så hvis du er til det helt sunde, så er det ikke noget for dig. Hehe. Ej, ved faktisk ikke, hvor usundt det er - men der er flødeskum, smør og mel i, så lidt usundt er det. Men godt smager det altså!! Min kæreste og jeg så et madprogram med dem forleden og så endte vi med at smutte ned og handle ind og så gik vi ellers igang med at lave dem. Det tager ingen tid at lave dem, så hvis man ikke lige ved, hvad man kan lave af lækker dessert, når man skal have gæster, så ville det være et godt og billigt bud på det.

Start med at tænd ovnen på 200 grader. Derefter bringer du smør og vand i kog. Tilsæt melet og rør godt med en grydeske. Lad dejen afkøle. Pisk æggene let sammen et ad gangen. Tilsæt æggene lidt efter lidt. Rør med elpisker hver gang.

Sprøjt dejen ud på bageplade med sprøjtepose, eller sæt dejen på plade med to spiseskeer med god afstand. Sæt pladen midt i ovnen. Bagetid 20-30 minutter. Se ikke til kagerne de første 15 minutter. Vigtigt at man ikke åbner ovnen! Tag en vandbakkelse ud og se om den falder sammen. Gør den det, forlænges bagetiden. Klip vandbakkelserne op i siden, så snart de er taget ud af ovnen. Tag en frisk vanillestang og få proppet den friske vanilje ned i fløden - derefter pisker du det. Vandbakkelserne fyldes med flødeskum og pyntes med enten sigtet flormelis, rigtig kakao eller glasur. Velbekommen.

 

Likes

Comments

Karina,
Det må jeg prøve en dag ;)
www.karina-blog.dk/
Sille Diemer-Harild
,
Min far fik det altid da han var barn, så han har lavet det mange gange før - Og det smager altså bare godt! :-) //Sille <3
Laura,
Mmmmmh, det er fristende! :)
fanaticised.net