ON THE COVER

I kan i denne måned finde mig på forsiden af M! samt et stort interview og endnu flere billeder inde i bladet. Jeg havde mine overvejelser omkring dette shoot samt at skulle være på forsiden, men okay, hvorfor ikke? Jeg er den jeg er og så længe jeg kan stå inde for det jeg gør, så kan jeg ikke se noget i at springe ud i fede og sjove projekter, så længe man er sig selv. Jeg synes interviewet er blevet rigtig godt og jeg fortæller også nogle ting, som man måske ikke er klar over om mig. Billederne synes jeg blev super fine - jeg ELSKER virkelig det sorte sæt, så måtte lige vise jer billedet med det sæt på, da det simpelthen bare er så flot. I bladet vil i finde mig i 3 forskellige slags sæt og alle 3 sæt er fra det lækre Agent Provocateur. Hvis i har lyst til at se alle billederne samt læse interviewet, synes jeg i skal smutte forbi den nærmeste kiosk og få fingrene i bladet. Hehe. Nu vil jeg grave mig tilbage til mine matematik noter, eftersom jeg skal op til skriftlig eksamen på mandag, må jeg nok hellere få terpet det sidste jeg kan. WISH ME LUCK.

Likes

Comments

Nanna
,
Hejsa .. Har du fået lyst hår?
Sandra Willer,
Hvor ser du godt ud smukke! Loving it, sejt at du gør det! Har selv det sorte sæt og elsker det :*
www.blogbysandra.com
Tina Maria
,
Tusind tak, smukke! Ja, det er SÅ lækkert det sæt! <3
Tina Maria
,
Hej Nanna :-) Ja, det har jeg :-)
Tina Maria
,
Hehe, tuuuusind tak <3
Tina Maria
,
Tusind tak! :-)
Sofie,
Hej Tina Maria! Ligger Agent Provocateur i København, eller er det muligt at bestille over nettet, eftersom jeg ikke pt. kommer til kbh? :) Super fine billeder ellers!
wildfashionstreet.blogspot.dk/
Tina Maria
,
Hej Sofie. Ja, du kan bestille det på deres hjemmeside :-)
Line
,
Årh øv, den er virkelig smuk!!! :-)
Camilla
,
Hej Tina Maria. Tillykke med de flotte billeder! Du er virkelig smuk og naturlig, glæder mig til at læse interviewet. Derudover vil jeg sige tak for en super fed blog,skønt med alt den Inspiration!:)