ON MY FEET

1. Her / 2. Her / 3. Her / 4. Her / 5. Her 6. Her / 7. Her / 8. Her / 9. Her / 10. Her

Puha, hvis der er noget jeg simpelthen ikke kan stå for, så er det da lækre læderstøvler og især her til vinter, kan jeg slet ikke stå for alle de fine støvler. Jeg er så vild med lak-støvler for tiden og har lige købt Ecco støvlerne, som er nummer 5. Det er de bedste sko, jeg længe har eget og det er ikke engang løgn. Jeg har aldrig haft et par sko, der er så bløde og behagelige at gå i samtidigt med, at de ser så fine ud i deres lak-look. Mine seneste overknees er disse super fine fra Billi Bi, som også er et af mine favoritmærker i Danmark. Jeg ejer allerede 3 par overknees, hehe - det siger lidt om min svaghed for dem. Har I fundet jer en favorit, I bare må eje til vinteren? Måske I allerede har klikket et par hjem? Alle de fine støvler er til at finde hos Boozt.com - hav en skøn lørdag derude.

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Maria Nielsen,
Åh, jeg har virkeligt også en svaghed for lækre, sorte læderstøvler. Så klassiske og cool - og så bliver de kun bedre med tiden! Jeger personligt helt tosset med ankelstøvler med en lille hæl - SÅ flotte! ligesom par nr. 10.
www.elle.dk
Trine
,
Hej Tina Maria Jeg elsker din blog, og jeg har bare ét spørgsmål angående dine sponsorerede indlæg. Hvad betyder det at de er sponsorerede? og får du noget for at lave dem? :-) Hilsen T.