OMBRE OMBRE OMBRE

Okay, jeg er officielt blevet ret vild med ombre hår. Og i dag var jeg lige forbi den skønne Amalie Lind i Klippestuen Z. Igen igen, hehe. Vi skulle lige have lavet en lidt mørkere farve i bunden, så kontrasten blev tydeligere og til sidst lavede hun en super fin fletning hele vejen rundt. Kan i lide det? Jeg er personligt helt vild med det - kunne sagtens finde på at få lavet spidserne en smule lysere endda. Er helt afhængig af farven, hehe. Kan virkelig godt lide at farven er chokoladebrun i toppen og går ned i en lækker karamelfarve i spidserne, mmm... Og ikke nok med det, så ordnede hun faktisk også mine bryn ved at farve dem lidt, så nu er de lidt mere markante. Har altid tegnet mine bryn lidt op, det behøver jeg ikke rigtig nu, hvilket er rigtig fedt! Er super glad for resultatet!

Likes

Comments

Nicole
,
Hvor er det fint :) synes du der bliver en tydelig overgang i farven når du ikke har fletningen i - altså hvor det hele hænger løst?
Chanie,
Super flot! Kig evt. Forbi min blog om bl.a hårpleje www.chanie-beline.blogspot.com :)
www.chanie-beline.dk
Emilie
,
Hej Tina Maria. Jeg kan rigtig godt lide dit ur, men jeg kan ikke lige finde det inden blandt nogle af Michael Kors' ure. Ved du om det også hedder noget andet, eller f.eks. har et nummer? Det ville være dejligt, hvis du lige ville finde ud af det, for det er vildt fedt! Jeg har lidt inspiration til dine blogindlæg. Jeg kunne godt tænke mig hvis der kom nogle erindringer f.eks. fra din barndom eller den dag dig og Patrick mødes eller blev kærester. Rigtig flot hår du har fået dig. Det klær dig virkelig!
Camilla - Scent of Fashion,
Flot farve og flot fletning!
scentoffashion.dk
Tina
,
Din fletning er så fin :) kan du ikke ligge en video ud om, hvordan du laver den??
Tina Maria
,
Det er Amalie Lind, der har lavet den - kan prøve at høre hende næste gang, om vi kan filme det, imens hun gør det :-)
Simone Mau
,
Super lækre farver! Hvilken af klippestuerne Z arbejder hun i?