OLYMPUS BRUNCH

Som nogle af jer nok har set på Instagram, så holdte jeg og nogle andre bloggere et kæmpe event på D'Angleterre, hvor vi hver især havde nogle udvalgte læsere med, da Olympus lancerede deres nye lækre kamera - nemlig det fine Olympus Pen E-PL7. Det var så hyggeligt at møde mine skønne læsere og jeg kunne høre på mange, at de var meget begejstrede for kameraet og jeg spottede vist også flere unge tøser, der tog massere af selfies rundt omkring i hjørnerne, hehe. Jeg har mit kamera i farven creme og er simpelthen så glad for det! Ikke nok med, at det er enormt praktisk for mig at have med rundt over det hele, så har det også så mange funktioner, som jeg glæder mig til at sætte mig helt ind i, så kan jeg få udnyttet det fuldt ud. Det jeg elsker allermest ved kameraet er, at det har WIFI i sig, så ligeså snart man har taget billeder med det, kan man overføre de bedste billeder til ens mobil - dét er virkelig smart, så man ikke behøver at være i nærheden af en computer for at få fat i billederne. Har nogle af jer været ude og investere i det skønne kamera allerede? Eller måske er det kommet på ønskelisten til jul? I kan finde det lige HER og det fås i 3 skønne farver.

Sponsoreret af Olympus

Likes

Comments

Hosannah,
Jeg havde sådan glædet mig til at snakke med dig, men så turde jeg alligevel ikke og spurgte kun om et billede sammen med dig :-) Men det var skønt at se dig i virkeligheden.. Du så smuk
www.someonelikeme.bloggersdelight.dk
Ida Benedicte,
Hej Tina Maria :-) hvad har du brugt for at få de flotte krøller?
bybenedicte.dk
Camilla Abel
,
Tusinde tak for den rigtig fede oplevelse, det var fantastisk at møde dig!! :)
Sofie
,
Hvor er dine fine støvler fra? :-)
Julie
,
Hej Tina - hvor er din nederdel fra, som du har på, på mange af de ovenstående billeder? :D
Julie
,
Hej :-) HAr et spørgsmål der egentlig ikke har så meget med indlægget at gøre, og dog ;-) Du skulle tilfældigvis ikke vide, eller kunne finde ud af, hvad den flotte ternede kjole, som den blonde pige har på, er for en. Er helt vild med den!!! :-)
Tina Maria
,
Hehe, nej desværre <3
Sofie
,
Hej igen, Måske du har overset mit spm... Hvor er dine støvler fra?
Tina Maria
,
De er fra H&M's kollektion sidste år :-)
Cecilie Bang
,
Kunne være så hyggeligt at snakke med dig igen ! :) http://energitanker.bloggerspoint.dk