OFF TO ITALY

Godmorgen piger. I går var jeg inviteret til Impression PR's fødsesdag - de fejrede nemlig 3 år i PR branchen, og må indrømme at de simpelthen er de sejeste piger, jeg kender. Temaet var Great Gatsby, så den fik ikke for lidt med outfittet, men hvornår får man muligheden igen? Det var en super hyggelig aften - dog kørte jeg tidligt hjem, da vi i dag tager til Italien. Vi tager lige en uge mere med lækker mad, god vin og masser af sol og varme. Glæder mig allerede til at komme ned og bade med lille O - hun er simpelthen det sødeste. Jeg har faktisk aldrig rigtig været i Italien, så jeg er rigtig spændt på at komme derned - har på fornemmelse at jeg falder pladask for landet. Nu vil jeg pakke det sidste og gøre mig klar og så er det ellers afsted mod lufthavnen. Ønsker Jer en dejlig søndag.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

// Good morning girls. I attended the Impression PR's birthday bash - we celebrated 3 years of hard work and business and I must say that I really admire the girls. It was such a great night and the dress code was Great Gatsby - so cool. Today I'm off to Italy with P and baby Olivia. I really can't wait to enjoy some lovely food, good wine and of course some sun. I've never really been to Italy before, so I can't wait to go there. Wish you all a lovely Sunday.

Likes

Comments

CoffeeLoverLacky
CoffeeLoverLacky,
Have a nice trip :3
nouw.com/coffeeloverlacky
jared waisner
,
This look is so cool! I love the outfit. Regards
<a href="https://www.somethingoff.com">Somethingoff.com</a>
LaDolceMusica
LaDolceMusica,
Vart till Italien? Det finns så många ställen att upptäcka! 😊 Jag kom nyligen från Rom och skrev en guide om de bästa stränderna i Rom 😊
nouw.com/ladolcemusica