NYC VLOG

Godmorgen piger. SÅ er der vlog fra vores tur i New York - mit kamera siger altså en underlig lyd engang imellem, men jeg har nu fået købt mig et spritnyt et. Så nu er jeg endelig klar til at få vlogget en hel masse til jer - både herhjemme, men også når jeg er på farten. Så I må endelig komme med gode idéer til, hvilke vlogs I godt kunne tænke jer at se fra min side.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

// Good morning girls. The vlog from New York is finally up on the blog and Youtube. There is a weird noise in the video sometimes, but I just bought a brand new camera to make vlogs with. So now I can make cool vlogs for you guys. Please let me know if you have any ideas and wishes to what I should vlog about.

Likes

Comments

Christina
,
Fin og hyggelig video - lidt ærgerligt at man ikke kan se den i fuldskærm her på bloggen, det betyder at man får kappet lidt af dit hovede af.. Jeg er derudover rimelig sikker på at det ikke er dit kamera der er noget galt med, men det er dine ringe der rammer ved de små "vibrationer" kameraet har. Det problem havde jeg nemlig også 😉
Mika
,
Hej TIna. Det kunne være fedt med en video hvor du viser hvad du købte i new york 😊
Mathildejosephine
Mathildejosephine,
kan du ikke lave et haul
nouw.com/mathildejosephine
Anna
,
Inden vinteren kommer, så vil jeg især gerne se jeres mølle udefra. Altså jeres have, jeres havemøbler mm. 😃 og også gerne huset indvendigt igen snart.
Derudover vil jeg også gerne se hvad du har købt i NY.
Amanda
,
Ser frem til vlogs fra dig - det noget jeg virkelig savner fra dig. Makeup videoer med din hverdags rutine, hudplejerutine hvor det IKKE er sponsoreret på nogen måde! Og ellers vlogs fra events, bag om Instagram billederne? Knus fra en fast følger 😉