NUDE DELLAROCCAS

Fur, Meotine / Top, Zara / Jeans, Gina Tricot / Stilettos, Aldo (here) Bag, Louis Vuitton / Shades, Bottega Veneta

Som nogle af Jer nok så på Instagram og Snapchat, så holdte jeg forleden et lille event i Aldos butik inde på Strøget, hvor der var en masse lækkerier til læserne, samt 20% på alt i hele butikken. Min familie kom selvfølgelig derind, da de ikke skulle gå glip af noget og endte alle sammen med at købe både sko, tasker og endda solbriller! Jeg forelskede mig fuldstændig i de nye stilletter fra Aldo, som førhen kun har været i sort og rød, men nu er kommet i denne lækre "nude" farve! De sorte og røde er totalt udsolgt, men kommer igen til juni. Eftersom Aldo endelig har fået deres danske webshop op at køre, så kan I få fat i de lækre stilletter lige her - de er så behagelige at have på og gør bare ens fod mega flot at se på! Jeg er en 37 og den passer perfekt i størrelsen. Hvad synes I om dem?

// As some of you might have seen on Instagram or Snapchat, I threw an event in Aldo Store here in Denmark last week where there was 20% on everything in the store and goodie bags to all the readers. Of course my family went to the event and bought shoes, bags and shades for the summer! I totally fell in love with these new stilettos from Aldo, they used to be in both red and black and know they have made this new beautiful "nude" color. What do you think of them?

Sponsoreret af Aldo

 

Likes

Comments

Mai
,
Ih, hvor er de smukke! :-) Kan det passe, de ikke er at finde på hjemmesiden?
Satina Wandel,
De er vildt flotte! - Jeg er også vild med din LV taske. <3 http://satinawandel.dk
satinawandel.dk
Rebecca W.
,
Så flot! Er vild med dit outfit. Er din fur vaskebjørn eller struds?:-)
Emma,
Er vild med dem i sort, det kunne være de skulle hjem og bo ved mig ;) http://byekk.blogspot.dk
byekk.blogspot.dk
Julia
,
Hej Tina Maria Jeg har længe ville farve mit hår, og jeg elsker især den farve du har, så jeg ville spørge om du sådan vidste hvad for en farve du har fået farvet i? Eventuelt et billede eller navn af farven? Hilsen Julia ❤️
natasya,
Hot mama.. Du ser ikke spor træt ud 🙂 lækkert med din hårfarve, det er SÅ flot!
katalogharga.net/promo/
Lisa Reeber
,
Virkelig, er vild med dem i sort! Jeg kan lide denne jordfarver! Især dine solbriller. Jeg https://www.edel-optics.dk/Solbriller.html købt mig en. Der var også mange procenter her.