NEW HAIR COLOR?

» BLONDE «
» OMBRÈ «
» BROWN «
» LIGHT BROWN «
» ALMOST BLACK «

Jeg tænker tit, om der skal ske noget nyt med mit hår. Måske det skal farves en ny farve eller måske det bare skal klippes til en helt ny frisure, hvad synes i? Jeg har fundet lidt billeder frem fra da jeg var brunette, da jeg havde ombré og nu som blondine. Lad mig høre, hvad i synes og lad mig endelig høre, hvad i tænker om ny frisure og hvad der kunne være fedt og lækkert. HELP!

Likes

Comments

sanne
,
Brown!
Ninne
,
Det brune er flottest
Caroline
,
Light Brown, den er virkelig smuk til dig
Emma
,
Ombré var såååå flot til dig. :) hvilken frisør bruger du?
Karen
,
Jeg synes det lange lyse er rigtig flot - hvis du vil prøve noget andet, så vil jeg hoppe med på page-vognen. Har selv haft det mange gange, og håret bliver bare så lækkert og sundt at se på! Og også tykkere (har selv rimelig fint skandinavisk hår) så hvis du vil gøre noget godt for dit hår, så få det klippet lige over (ingen etager), lige over skulderne. Og ja, så enten "blonde", "ombre" eller "brown" :-)
Cecilia
,
Jeg synes helt klart du skal have den "mellem" brune eller ombré igen! Det kan du bare bære rigtig flot, samtidig med at du ser brun og flot ud :)
Amalie
,
De mørke farver klæder dig rigtig godt. Ombre (med dominerende mørk), brun og sort er derfor alle rigtig flotte til dig. Hvis du vil ud i en ny frisure, er jeg meget interesseret i at se dig i stil med Kylie Jenners, hendes hår er for lækkert :-)
B.M.
,
HELT KLART BROWN! Og dernæst det helt mørkebrune :-D
Emilie
,
Klart brun!
Sofie
,
Ombre!! :))