NEW BOOTS AND A WINNER

Godmorgen. Sikke en blæsende nat - både P og jeg havde svært ved at sove og endte med at stå op omkring kl 3 og lave mad og hygge i sofaen med dyner og hovedpuder, haha.

Sidste uge var P og jeg inde i byen og ordne de sidste juleindkøb og der endte jeg med at købe disse nye Louis Vuitton støvler til mig selv. Jeg har kigget på dem længe og så havde de lige modtaget dem i butikken, da jeg blev indlagt, så nu måtte jeg ind og hente dem og jeg er simpelthen så glad for dem. De er så smukke og klassiske. Hvad synes I?

Jeg har også fået trukket vinderen af et valgfrit sæt fra Sandra Willer x Missya kollektionen. Rigtig mange af Jer har deltaget, hvilket jo også er helt forståeligt. Synes virkelig også, at kollektionen er super fin og meget elegant og sexet. Den heldige vinder er: Camilla Feldt Tobiassen - Håber at du bliver glad for det fine sæt. Håber at I alle har haft en dejlig jul med Jeres nærmeste - det har vi i hvert fald.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Good morning. What a windy night. We seriously couldn't sleep so we both got up at 3 am and started making some food and just chilled on the couch for some hours, haha.

Last week P and I did our Christmas shopping and I found these beautiful boots from Louis Vuitton. I've been wanting them for so long and now there're finally mine. I really love the classic look with the gold details. What do you guys think?

I also found the winner of the giveaway with a piece of your choice by Sandra Willer x Missya. A lot of you guys have participated which is completely understandable. The collection is so beautiful and with a lot of feminine and sexy details. The lucky winner is: Camilla Feldt Tobiassen - I hope that you'll love your new lingerie. Hope you all had a lovely Christmas with your loved ones.

Likes

Comments

Tina KH
,
De ser gode solide og seje ud og af god kvalitet:-)
Jeg er dog mest til en støvle med spidsere snude.
God dag og tillykke til vinderen:-)
Natasha Holsøe Duncker
,
https://www.fitfashion.dk/collections/freddy-wr-up-sport/products/freddy-wr-up-capri-sport-pro-navy-bl-b94 <3
Camilla Feldt Tobiassen
,
Ej hvor føler jeg mig rigtig glad for at være den heldige vinder. 😃
Camilla K. Olesen
,
Kæmpe stort tillykke til den heldige vinder <3 Jeg kan dog ikke klage, da jeg selv var den heldige vinder af to smukke Beautiful World halskæder fra byBiehl, men jeg har dog endnu ikke hørt fra dig? Jeg vil helst ikke fremstå utålmodig, men jeg blev pludselig usikker på, om jeg skulle skrive til dig, eller om du ville du kontakte mig, så jeg kan få tilsendt min præmie? Der kunne jo være sket en fejl! Endnu en gang tak for at have udtrukket mig. Jeg glæder mig til at høre fra dig! Og SÅ rart at høre, at I har haft en god jul også! 😊 Det fortjente I i den grad oven på forskrækkelsen tidligere på måneden!
MARKETA FRANK,
Love these boots!
marketafrank.com
Emilie
,
Elsker at du har overskud til bloggen selvom du er gravid samt er i gang med at renoverer jeres mølle. Mit spørgsmål er om du eventuelt ville lave en video eller blogpost hvor du viser møbler/ interiør. Elsker din inspirerende stil ❤
Mvh Emilie
Tinamarias
Tinamarias ,
Hej Emilie. Tusind tak, det betyder SÅ meget at høre <3 Jeg kommer helt sikkert til at lave mange flere videoer og billeder fra møllen, hvor jeg kommer ind på en masse interior. 😊
nouw.com/tinamarias
Camilla Feldt Tobiassen
,
Hej. 😊 Jeg skulle bare lige høre hvornår jeg kan regne med at få noget af vide omkring det smukke sæt undertøj som jeg var heldig at vinde? Ved at jeg følger med på din blog dagligt, og elsker din blog, så ved jeg jo godt at du har travlt med at være mor til din smukke datter, og det er helt iorden. Jeg glæder mig bare så meget til at modtage mit sæt. 😊