#NELLYHOLIC GOING OUT

Jakke: Pulz Jeans // Top: Boy London // Skindbukser: Selected Stilletter: Shoe Shi Bar // Solbriller: Bruuns Bazaar // Armsmykke: Fik det af en veninde

FREDAG, DU ER EN SKAT! Jeg er så klar til weekenden - havde helt glemt, hvor meget man værdsætter weekenden, når man går i skole, haha. Jeg ved faktisk ikke, om jeg skal ud i denne weekend, men jeg tænkte, at jeg ville vise jer mit outfit fra sidste weekend, hvor jeg var i byen med tøserne, da en af mine veninder havde fødselsdag. Jeg ved godt, at nogle af jer måske forventer en fin kjole eller noget, men ikke denne gang - der ville jeg køre den lidt mere rå stil, vejret var heller ikke til kjole syntes jeg. Jeg har længe kigget på de her BOY LONDON trøjer og kunne ikke helt finde ud af, hvilken en der var fedes, men kom frem til tank toppen, da rigtig mange har t-shirten eller trøjen og jeg er egentlig ret stor fan af tank tops. Skindbukser er ret oppe i medierne lige for tiden og kan virkelig få et lidt hverdags-agtigt outfit til at se super fedt ud. Kan i lide det? Både toppen og bukserne kan findes på Nelly.com. Synes faktisk min frakke fra Pulz Jeans lige sætter prikken over i'et til outfittet. Var i hvert fald selv ret tilfreds med det. Jeg håber det kunne give jer en smule inspiration til weekenden, hvis i skal ud og måske ikke helt ved, hvad i skal have på. Sådan er vi piger jo altid - vi har SÅÅÅ meget tøj, men INTET at tage på, haha. GOD WEEKEND!

BTW! Arbejder på min skrifttype på bloggen, så derfor er den måske lidt overdrevet, haha. Fik et chok, da jeg læste min tekst.

Indlægget indeholder affiliate links.

Likes

Comments

Sophie
,
Jakken er fra Pulz Jeans, men hvor er den købt? :)
Sandra
,
Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvor du har købt jakken henne :D
Mette
,
Du har virkelig fed stil - og meget inspirerede :-)
Sarah
,
Hej Tina Maria! Hvilken størrelse har du toppen i? Hvordan er den i størrelsen, og er den meget lang? overvejer kraftigt at anskaffe mig t-shirten, så ville lige høre.. :)
Tina Maria
,
Den er en XS - de er lidt store synes jeg, så ville gerne have den mindste. Er så glad for den!
sabina
,
har du et link eller noget til hvor man kan købe jakken?:-)) jeg kan nemlig ikke finde den nogle steder :-))
Tina Maria
,
Jeg arbejder på det :-)