#NELLYHOLIC - JACKETS

1: Unreal Fur, HER // 2: Ichi, HER // 3: Pieces, HER // 4: IRO, HER // 5: Notion 1.3, HER 6: Notion 1.3, HER // 7: Pieces, HER // 8: Ichi, HER

Jeg synes virkelig det er svært at finde en fed jakke, ved ikke hvorfor, men har virkelig svært ved at finde en jakke, som er praktisk, varm og stadig fed. Har lavet en collage med mine favoritjakker fra Nelly.com. Sort eller grå bliver man aldrig træt af og sådan en jakke vil altid gå til alle de forskellige outfits. Hvilken er jeres favorit? Musikken kører på fuld hammer herhjemme og vi er snart færdige med at gøre os klar - så står den på gode drinks inde i byen, mmm... God aften!

Indlægget indeholder affiliate links.

Likes

Comments

Mia
,
Kære Tina. Tak for en ellers rigtig god blog. Jeg har fulgt med længe. Men jeg synes, at du efterhånden er lige lovlig meget sponsoreret. Kan vi ikke få lidt mere dig, og lidt mindre reklamer, affiliate links og sponsorater fra butikker/netbutikker. Ved godt, at det er det, man som blogger lever af, men jeg føler virkelig, at det personlige er ved at ryge fra din blog. Det er brand ærgerligt, for jeg har fulgt den med glæde! The Real You - er så meget mere inspirerende. Måske en bedre balance kunne søges:) ellers mange kærlige tanker herfra.
Tina Maria
,
Hej Mia. Tak for din besked. Det er sådan som blogger, at der er nogle sponsoreret indlæg, som man som blogger siger ja til, da det er en god mulighed for bloggen og så vi bloggere kan vise jer nogle fede ting på bloggen. Jeg ved godt, at det kan være lidt for meget, men det er altså 100% mig hele vejen igennem - jeg smider ikke noget op på bloggen, som jeg ikke kan stå indenfor. Nogle gange ligger de sponsorerede indlæg tæt op af hinanden og derfor kan det være lidt utroværdigt. Kan jeg godt forstå, men gør mit bedste. Skal kunne tilfredsstille alle.