NELLY VIP SALE

1. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here 6. here / 7. here / 8. here / 9. here / 10. here

4 dage til juleaften, hvor jeg glæder mig! Mest til al hyggen og alt den gode mad - det er det eneste tidspunkt på året, hvor der ikke skal tænkes på noget og bare nyde hinanden. Ikke nok med det, så er nytåret også lige om hjørnet og jeg aner stadig ikke, hvad jeg skal have på, da vi jo er i 35 graders varme til den tid. Til gengæld så har jeg været så heldig at få fat i Nellys VIP SALE, så mine skønne læsere kan få adgang til udsalget før alle andre og der kan jeg love jer for, at der er fine styles at finde og også til nytårsinspirationen. Jeg er helt vild med nummer 1 og så synes jeg, at hårbåndet med ørene er så sødt og sagtens noget, man kunne have på nytårsaften. Skynd jer forbi udsalget og se, om der er noget der falder i smag. Brug koden: VIPTINAMARIA ♥ Rigtig god aften.

// Nelly.com just started their VIP SALE and I got a promo code for my lovely readers. Just use the code: VIPTINAMARIA and get access to a lot of beautiful styles and maybe find a dress for New Year's Eve. I really love number 1 and also number 6, I think that it could be a perfect outfit for New Year's Eve. Do you have a favorite? ♥ Have a lovely evening. 

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Lærke
,
Hej TineMaria Den første kjole, side viser ikke kjole men denne her http://www.tretti.dk/sok?q=braun%20barbermaskin ??
Olivia
,
Hej Tina. Kan jeg lokke dig til at tjekke din mail? Jeg har sendt mails til dig angående den kjole fra Nelly jeg har vundet, men stadig ikke modtaget. :)
Maia
,
Kan du evt. sætte et nyt link ind til nr. 1? Det der er nu, virker nemlig ikke <3