NELLY SHOE EVENT

Cage Heel Sandal
Pointy StretchyThigh Boot
Pointy Stretchy Boot
Velvet Lace Up Bootie
High Heeled Detaile Boot
Pointy Stretchy Boot
Block Heel Thigh Boot

I går afholdte Maria, Sandra og jeg et event med Nelly.com og deres fantastiske sko på Hotel Sankt Annæ. Vi inviterede de tætteste af vores bloggerpiger og så stod den ellers bare på hygge, drinks, musik og MASSER af sko. Sko i lange baner og det var selvfølgelig pigernes ønske, da de også måtte tage et par sko eller flere med hjem efter eventet. Jeg synes altid, at Nelly har været enormt gode til at lave gode og behagelige sko til en sindssyg god pris og det er vigtigt, da det altså ikke er alle, der kan bruge flere tusinde kroner på sko. Jeg hoppede i et par overknee støvler fra Nelly Shoes og mange af Jer har efterfølgende kontaktet mig og spurgt, hvor de var fra. De er bare fra Nelly, men ligner seriøst en dyr støvle og så er den så behagelig at have på samtidigt. Jeg smider link ind ovenover teksten her, så I kan finde dem - Nelly har nemlig 30% på udvalgte støvler i dag, så måske I skal ind og finde Jer et par favoritter til efteråret? Hav en dejlig aften.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Yesterday Maria, Sandra and I had the pleasure of inviting our closest blogger girls to our Nelly Shoe Event at the Hotel Sankt Annæ. It was such an amazing evening and so nice to gather all the girls with a lot of drink, good music and of course A LOT of shoes. There were shoes everywhere in the hotelroom and the girls had the chance of trying out all of them and choose which shoes they wanted. Nelly.com has always been good at making beautiful shoes to a prize that everyone can effort which I really think is important. It's not everybody who can effort expensive shoes. I wore a pair of overknee boots yesterday and a lot of you guys have asked me where they were from. They are from Nelly Shoes - they look so expensive and they are so comfortable to wear as well. I have added a link for the boots so you guys can find them - Nelly.com has 30% discount on selected boots today. So maybe you need to find a favorite pair for fall? Have a lovely evening.

Indlæg lavet i samarbejde med Nelly

Likes

Comments

poppy
poppy,
Frederikke
,
Hej Tina-Maria,
jeg ved jo, at du har boet i London i en periode, og hvis du på nogen måde har overskud til at svare mig her, vil jeg meget gerne høre lidt om det. Jeg overvejer at tage en masteruddannelse i London, men da jeg bl.a. ved, at boligmarkedet mildt sagt er udfordrende, så vil jeg gerne undersøge en del, inden jeg beslutter mig endeligt. Jeg tænker på lidt forskelligt..
Hvordan var det at flytte til Hamstead - er det et godt område?
Hvordan fandt i lejligheden?
Er der nogle områder, du kan anbefale fremfor andre?
Hvordan synes du at "stemningen"(kulturen) og menneskene er?
Du behøver selvfølgelig ikke svare på alle spørgsmål, men jeg vil i hvert fald sætte pris på alt, hvad du kan fortælle mig.
Ellers bare tak for en fantastisk blog.
Vh Frederikke.
verozitas
verozitas,
Så mye fine sko <3
nouw.com/verozitas
Cecilie,
Hvor ser det vildt fint ud<3
bloggingbycecilie.blogspot.dk