NELLY SALE // SHOP AMOK

1. Bikini, HER // 2. Top, HER // 3. Blazer, HER // 4. Sweat, HER 5. Støvler, HER // 6. Nederdel, HER // 7. Jakke, HER // 8. Clutch, HER // 9. Stilletter, HER

God eftermiddag på bloggen skønne læsere. Åh, jeg kan godt love jer for, at jeg er ved at gå ud af mit gode skind. Eksamen er i morgen kl 12, så WISH ME LUCK! Jeg bliver helt nervøs ved tanken, nogle gode råd til at slappe helt af? Hehe. Min veninde Natasja kommer om lidt - hun skal op før mig, så vi må lige berolige hinanden hertil aften, haha. Det skal nok gå ligemeget hvad. (Tror jeg). Dog har Nelly.com sat deres udsalg yderligere 10% ned, hvis du bruger koden SALE10, hvilket jo er helt vildt, da de i forvejen har udsalg op til 80% og derfor har jeg lige brugt en time på at kigge på fedt tøj i stedet for at tænke på min eksamen - har faktisk fundet mig en ekstra bikini, som var sat så meget ned, at jeg ikke kunne stå for den - nu håber jeg bare, at den når at komme, inden vi rejser, hehe. Har lavet en lille collage med nogle af mine favoritter fra udsalget - er specielt vild med den fine nederdel fra Malene Birger, helt prinsesse-agtig, kunne se så fin ud med den sorte top til. Hvad synes i?

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Emma
,
Noget som jeg altid gør er at sidde og forestille sig hele eksamenen dvs. start med at du står ude foran lokalet, så kommer din lærer og kalder dig ind, din eksamen begynder og så forestil dig at læreren stiller dig nogle spørgsmål som du bare let kan svare på. På den måde 'vænner' hjernen sig til situationen og jeg bliver lidt mere rolig og lidt mindre nervøs. :-) Held og lykke!
Mie
,
Hej Tinamaria Jeg er 16 år og havde en depression sidste år i niende klasse. Jeg kunne ikke tage eksamen, så i dag var jeg til min allerførste mundtlige eksamen i engelsk. Jeg var SÅ nervøs, men et råd jeg kan give dig er at du skal slappe af og have behageligt tøj på :-) Håber det er noget du kan bruge...
Tina Maria
,
Tusind tak, det vil jeg tage til mig til i morgen :-)
Tina Maria
,
Tusind tak, det vil jeg gøre :-)
Olivia
,
hvad har du købt, for nylig? :)
Frederikke
,
Hej tina maria Jeg har fundet nogle super fede ting inde på nelly, og det vil jo bare være bedre med 10 % men hvor skal jeg indtaste koden?
Hej igen
,
Hvilken dato rejser i afsted til Thailand? Countdown to makeupvideo :-)