Go to ,[object Object]

NELLY SALE // SHOP AMOK

1. Bikini, HER // 2. Top, HER // 3. Blazer, HER // 4. Sweat, HER 5. Støvler, HER // 6. Nederdel, HER // 7. Jakke, HER // 8. Clutch, HER // 9. Stilletter, HER

God eftermiddag på bloggen skønne læsere. Åh, jeg kan godt love jer for, at jeg er ved at gå ud af mit gode skind. Eksamen er i morgen kl 12, så WISH ME LUCK! Jeg bliver helt nervøs ved tanken, nogle gode råd til at slappe helt af? Hehe. Min veninde Natasja kommer om lidt - hun skal op før mig, så vi må lige berolige hinanden hertil aften, haha. Det skal nok gå ligemeget hvad. (Tror jeg). Dog har Nelly.com sat deres udsalg yderligere 10% ned, hvis du bruger koden SALE10, hvilket jo er helt vildt, da de i forvejen har udsalg op til 80% og derfor har jeg lige brugt en time på at kigge på fedt tøj i stedet for at tænke på min eksamen - har faktisk fundet mig en ekstra bikini, som var sat så meget ned, at jeg ikke kunne stå for den - nu håber jeg bare, at den når at komme, inden vi rejser, hehe. Har lavet en lille collage med nogle af mine favoritter fra udsalget - er specielt vild med den fine nederdel fra Malene Birger, helt prinsesse-agtig, kunne se så fin ud med den sorte top til. Hvad synes i?

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Frederikke
,
Hej tina maria Jeg har fundet nogle super fede ting inde på nelly, og det vil jo bare være bedre med 10 % men hvor skal jeg indtaste koden?
Hej igen
,
Hvilken dato rejser i afsted til Thailand? Countdown to makeupvideo :-)
ACE
IP: 82.99.3.229