NELLY POOL PARTY FAVORITES

1. Her / 2. Her / 3. Her / 4. Her / 5. Her 6. Her / 7. Her / 8. Her / 9. Her / 10. Her / 11. Her

Som jeg skrev forleden i mit sidste Nelly indlæg, så har jeg været så heldig at blive inviteret til årets fest sammen med Nelly.com, hvor de har lejet et fly, som flyver os til en hemmelig destination og et kæmpe pool party event. I den forbindelse har jeg lavet en fin collage, hvor jeg har samlet alle mine favoritter samt inspiration til, hvad man kunne have på til sådan en fest. Desuden har en af Jer muligheden for at vinde et gavekort på 1000kr. og samtidigt være med i konkurrencen om at komme med til årets fest sammen med din ven/veninde, alle os bloggere og Nelly.com. Se mere om konkurrencen i mit tidligere indlæg HER. Håber ellers at I har en dejlig aften - Jeg nyder min i solrige London sammen med min kæreste.

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Frida
,
It would be so great to win so I can give my best friend the most amazing surprise and exam gift ever! We've grown up together and been best friends throughout life. She was my neighbor, my classmate for 13 years and my roomie while studying. In autumn we moved to different cities where I began to work, and she reads to get her master degree. This cool experience would therefore be amazing for us who have been through so much together!
Louise
,
Jag vill ta med mig min bästa vän på denna 24 timmars festresa för snart är det dags för oss båda att skaffa barn och detta pool party hade varit världens bästa avslutning på vårat ungdomsliv ;)