NELLY BABY

1. Top, HER / 2. Kjole, HER / 3. Kjole, HER / 4. Stilletter, HER / 5. Strik, HER 6. Nederdel, HER / 7. Taske, HER / 8. Kjole, HER / 9. Stilletter, HER

Hej på bloggen. Sikke et dejligt forårsvejr i dag - har taget mig selv i at ligge og forsvinde helt væk i den blå himmel op til flere gange her til morgen, hehe. Patrick og jeg spiste lækker brunch i sengen i morges og nød det smukke vejr fra sengen af. Nu sidder jeg så begravet i en bograpport, som jeg håber at kunne gøre nogenlunde færdig i dag, da jeg helst ikke gider sidde med den i morgen. Øv øv. Dog skal jeg ud senere med nogle af tøserne, hvilket bliver rigtig hyggeligt. Jeg har lavet en lille collage til jer med mine seneste Nelly favoritter- er specielt vild med de 3 grå kjoler, virkelig fine til sommer. Måtte også lige have det fine twin set med, som også er et af Leighton Meesters favoritter. Det har været udsolgt, men er nu tilbage hos Nelly.com. Håber i får en dejlig lørdag derude og får nydt det gode vejr.

Sponsoreret indlæg

 

Likes

Comments

Josephine
,
Hej Tina Maria Jeg ville lige høre hvor henne du har fået din romertal tattovering på underarmen henne og hvor meget den ca. har kostet? - Fed blog!!!