Go to ,[object Object]

NÅR LYNET SLÅR NED

Puha, det her indlæg har været længe undervejs og jeg har tit tænkt på, hvornår det rigtige tidspunkt var, til at fortælle Jer det. Men så tænkte jeg, at der aldrig er et rigtigt tidspunkt at fortælle sådan nogle ting på. Det har været en hård omgang at skulle skrive dette til Jer og det har taget mig hele dagen at trykke "udgiv", men her får i vores historie.

For et år siden var jeg med to veninder i Stockholm til et stort event som Nelly.com holdte, og da jeg landede i København, kunne jeg se, at min yngste lillebror havde ringet til mig to gange og skrevet en besked at skulle ringe, når jeg kunne. Jeg fik straks en dårlig fornemmelse i maven, da han aldrig har så travlt med, at jeg ringer igen, så jeg tænkte straks, at det var alvorligt. Jeg ringer ham op og fortæller ham om turen i Stockholm og hvor fedt det var og så kommer jeg i tanke om, hvorfor jeg ringede til ham. Jeg spørger ham, hvorfor skulle jeg ringe. "Far er blevet syg." (Min yngste lillebrors far - som har været min stedfar siden jeg var 3 år.) Uden jeg overhovedet ved, hvad han fejler, begynder jeg at græde. "Syg? Hvordan syg?" Tænker jeg. Simon fortsætter, "Han har fået en sygdom, der går ind og påvirker hans nerver og muskler." Dér ringer der en alarmklokke i mit hovede og jeg begynder at græde endnu mere. ALS. Den modbydelige sygdom. Min yngste lillebror, Simon, var ikke klar over på det tidspunkt, hvad det egentlig betød, men det vidste jeg. Kimie, som var med i min sæson af Paradise Hotel, mistede sin skønne mor til ALS, og derfor har jeg kendt til sygdommen lige siden. Jeg kan huske, at jeg efter samtalen med Simon, pjækkede i 2 dage fra skole og at jeg bare sad i sofaen og stirrede ud i luften og græd. Jeg har mistet min far for 6 år siden, da en hjerneblødning valgte at springe hovedpulsåren oppe i hjernen og der derfor ikke var mulighed for at redde min far. Nu er min stedfar blevet alvorlig syg og der er stadig ikke fundet noget, der kan helbrede ALS-ramte. DET GØR ONDT. Skal man bare sidde og vente på, at den modbydelige sygdom går i udbrud og tager vores nærmeste fra os? Det kan jeg ikke!!

DERFOR har jeg valgt at tage kampen op. Min stedfar har fået konstateret ALS. I gennemsnit lever ALS ramte op til 5 år og den tanke æder mig op indefra og knuser mit hjerte. Jeg nægter at acceptere det, uden at vide, at jeg i det mindste har udnyttet mit talerør og kæmpet min sag for, at budskabet er kommet ud. Mine brødre og jeg har derfor valgt at lave nogle armbånd, der hedder FUCK ALS - pengene går til forskning af ALS, så vi kan håbe på, at der kommer mere fokus på sygdommen i Danmark og at der i fremtiden bliver fundet en kur. Armbåndene kommer til at blive solgt fra september af og I kan også finde vores Instagram på @fuckalsdk

Armbåndene kommer til at koste 100kr.

80kr. går til forskning af ALS og 20kr. går til at kunne lave nye armbånd. Jeg håber, at I vil hjælpe med at sprede budskabet og støtte et godt formål med armbåndene.

Da jeg langt om længe blev student ♥ 2015

 

Likes

Comments

Tina Maria
,
Tusind tak :-)
Tina Maria
,
Hej igen :-) Jeg gemmer dit nummer, så kan jeg altid lige vende tilbage, hvis det passer ind i kalenderen <3