NÅR LIVET ER URETFÆRDIGT

TUSIND TAK for Jeres støtte inde på min indsamlingsside hos Scleroseforeningen. Hver en krone tæller og jeg er sikker på, at det betyder ENORMT meget for de mennesker, der lider af denne forfærdelige sygdom. P og jeg har selv været inde og donere 250kr hver netop fordi vi virkelig gerne vil kunne donere så meget som muligt til dem, der har allermest brug for det. De knokler så hårdt derude for at kunne finde en kur, som kan være med til at kurere mennesker med sclerose og ALS. Som I jo allerede ved, så laver jeg de støttearmbånd, der hedder CURE ALS og FUCK ALS og som går til forskning i ALS. Der er en pige, der laver samme FUCK ALS armbånd i Sverige, netop af samme årsag. Hendes far har nemlig været alvorlig syg med ALS i 4 år nu og måtte desværre opgive kampen i fredags. Det rørte mig dybt, da jeg nemlig ved, hvor meget hun har knoklet for at donere penge i håb om, at der dog bare kunne findes en kur på denne forfærdelige sygdom. Nu er han væk, man kan sige, at det gode ved det er, at han nu har fået fred og ikke skal lide længere. Hvis bare der kunne findes en kur, så mennesker ikke behøvede at forlade os. Så nu sætter jeg lige en ekstra fokus på sygdommen, da hver en krone virkelig tæller. Uden nogle penge er der ikke råd til at forske i at finde en kur. Jeg kommer altid til at tænke på, at det ligeså godt kunne være mig selv, der kunne blive ramt af sclerose, så for mig er det rart at gøre en forskel og hjælpe dem et stykke på vej. Jeg håber, at I vil være med til at støtte denne sag og donere til et rigtig godt formål. Som sagt - hver en krone tæller, så alt fra 1kr til hvad man nu vil donere, er helt op til Jer. ♥ I kan donere lige HER. Har I selv haft/eller har måske stadig sclerose tæt inde på livet?

Likes

Comments

Jp
,
Smuk, rørende tanke og smukt budskab Tina Maria! Min far har selv sclerose og fik det for godt 2 år siden - allerede nu kan man desværre se hvordan sygdommen så småt bliver værre og værre. Jeg støtter selv hvad jeg kan - og det er rart at du sætter et fokus på sclerose, da jeg føler det bliver glemt i forhold til andre sygdomme.
Louise Sørensen
,
Hej Tina Maria, Husk at der er forskel på sclerose (MS) og ALS - Det er to vidt forskellige sygdomme med vidt forskellige forløb og behandlinger. Folk blander ofte MS og ALS sammen og det er altså ret misvisende :)
Tina Maria
,
Hej Louise. Jeg ved godt, at der er væsentlig forskel på de to sygdomme - men ALS er stadig en form for sclerose og jeg er helt sikker på, at hvis de finder en kur til enten ALS eller blot sclerose, så er de nået rigtig langt. :-)
Louise
,
Hej igen :) De to sygdomme er ikke i familie med hinanden, men det er en udbredt misforståelse, fordi de begge har 'sclerose' i navnet. Det er ikke rigtigt at ALS er en aggressiv udgave af sclerose - selvom navnet frister til at tro det, også fordi begge påvirker nervesystemet. MS er et autoimmun sygdom, og det er ALS ikke. Uanset er det super fint at du samler ind og skaber opmærksomhed til så fine formål :)
Tina Maria
,
Jeg siger ikke, at de er i familie, men at ALS er en form for sclerose - det er jeg i hvert fald det jeg er blevet fortalt af læger og jeg tænker, at de forhåbentlig ved, hvad de videregiver til patienter. Jeg tænker heller ikke at ALS ville hedde Amyotrofisk Lateral Sclerose, hvis det ikke var en form for sclerose? Det er heller ikke så væsentligt - det væsentlige er, at der bliver samlet penge til et godt formål. Sclerose eller ALS - begge gode ting at støtte. :-)